Måndag = slut

Och imorgon ska jag tvätta roligt liv nej. Idag mös jag en massa med prinsen och han testade mig som fan men jag överlever! Orkar inte skriva från datorn så provar mobilen... Det stora problemet är att jag måste skriva om allt typ tre gånger för att det ska bli rätt ord och jag klickar på retur istället för mellanslag! Saknar knappmobiler i en halv sekund;)

måndag, igen

och nu kom jag på att jag hatar måndagar, även när det är lov! Känns liksom som om att verkligheten kallar lite extra mycket.. I alla fall så ska jag åka ut till fellen nån gång efter 3.. Har inte bestämt mig för om vi ska gå eller om jag ska skritta, lutar mer mot att gå en sväng men vi får se vad jag känner när jag åker dit igen. 
 
jag är så trött så att mina ögon går i kors förövrigt men det ska nog bli något av denna dag också!

Dopet i lördags gick okej, men jag känner verkligen hur jag behöver en ny kamera .. nu .. jisses! Skulle vilja köpa "paketet" för 13.. men hurfan ska jag ha råd med det? Svar: Det har jag inte. Älskar min kamera, inte alls så mycket längre. jaja nån gång i framtiden.
 

Så himlans rörande!

Två tjejer som driver en blogg som jag ser upp till båda två, P för hennes grymma sätt att tänka på och M för hennes grymma foton och självklart båda två för deras vad jag uppfattar det som braiga personligheter.. Men det här toppade allt, har bara glömt att skriva om det!

så jag tycker att ni alla besöker deras blogg!! :D
twopassion.blogg.se

Norge sommaren 2012

här kommer lite bilder!!
 

efter 6 timmars bussresa

åkte jag raka vägen hem till farmor för att träffa henne, pappa och mina två bröder innan pappa och ena brorsan drog koset vidare hem igen. Så därför blev det ingen uppdatering igår kväll, hamnade på sängen i samma stund som jag kom hem typ. Och så lär jag ju skylla lite på blogg.se som vägrar lägga upp mina inlägg via appen, jävla skitsak att dom aldrig kan fixa det där !? så oproffsigt att inte ha en fungerande app -.-'
 
Idag blev det inte att åka ut till prinsen, av personliga skäl så får ta nya tag på måndag. Imorgon ska jag leka fotograf på dop och efter det vara hemma hos mormor och morfar.. Känns som om att jag knappt hinner sätta mig ner och andas.. Och om tre veckor börjar skolan igen - vart tog sommaren vägen?? Har kanske ett sommarjobb till nästa sommar! och då är det bye bye sverige i ca 8 veckor.. Jisses vad vuxen jag känner mig nu :D
 
Har tvingat mamma att beställa hem ett helt ointressant paket till mig och till henne som förhoppningsvis kommer i slutet av nästa vecka! Och nu ska jag sätta mig ner och fixa iordning de få bilder som jag tog i norge.. det regnade så mycket att jag knappt orkade ta några bilder.
 
bjuder på en och slänger in en bildbomb strax! :) jag kom inte fram till samma ställe som jag stod på i vintras, men det här får faktiskt duga - för man ser ju att de e samma ställe och man ser skillnaden! så vackert!

bara några få dagar kvar

Och sen är jag hemma, ni ska få lite bilder och så vidare då - men nu har jag inte min dator så kan inte lägga in bilderna, fixa dom och lägga upp.. Ni får helt enkelt överleva
 
Igår var vi på en .. föreläsning? Jag vet inte vad jag ska kalla det och tro mig det var inte så tråkigt som det lät, om man är överdrivet hundintresserad! Vi kollade nämligen hur det var att träna upp en hund som hjälper folk i rullstol och liknande, ordet har försvunnit just nu och vi fick kolla på deras äldre dam på 12 år som glatt gjorde allt matte bad henne om, vi fick även se ett inslag om just den hunden från nyheterna. Hon berättade även att den hunden hade fått en liten pojke att börja prata igen. Han hade vart med om en olycka och slutade prata efter det. Ägaren hade lagt hunden med huvudet in mot receptionen och hon skulle se ut som om att hon sov. När Pojken kom in genom portarna så stoppade ägaren honom och sa "Du får inte springa mot henne då skrämmer du henne, hon sover. Du måste ropa hennes namn först". Och efter lite om och men så ropade pojken på hunden. De var även bästa vänner om ni inte förstod det ;) alltså man blir rörd till tårar av att höra det.
 
Vi fick även se unghunden som ska tränas till en sådan hund. Och jisses den hunden tyckte det var hur kul som helst! Hur som helst, ska inte döda er med mer text - nu ska jag äta!
 
bilder kommer!

kommer skriva ganska dåligt

jag lever på en intenetsticka på fyra personer så ni får vara lite förstående på den fronten..

Hur som haver, andra dagen i Norge.. Det absolut intressanta jag gjort är att peka ut min framtida lägenhet.. Jag tror dom ska ha kontor där men eftersom jag kommer bli såhääär rik så kan jag fixa en lägenhet där ändå. hahaha skämt åsido men så snygga hus. Nej men det roligste som hänt är typ min sjuka humor.
 
Kan förresten inte ringa och får inget sms om prisplan, snacka om att jag byter från comviq när jag har jobb och ska skaffa abonemang.. Och nej jag har inte kort tålamod, var ju fan i finland i två veckor utan att bry mig. I alla fall, så hoppas jag dom fixar det här men jag byter sak sen i alla fall, när man förlorar internet mitt inne i västerås och stockholm, då är det något fel.. Så nej jag byter .. i framtiden ;)
 
har inget att skriva och kan inte lägga upp bild - på idas dator.. Hör av mig med bilder lite senare :)

om man kan bli kär vid första ögonkastet

Då vet jag inte vad man ska kalla detta, den manen ♥ och jag älskade tanken på att raka stjärnor på baken :D

nu blidde det helt plötsligt kväller

var inte klockan typ 10 nyss och skrek inte min väckarklocka på mig nyss!? nej för nu ska jag egentligen sova igen.. Men det kan jag inte.. Är stressad för att det känns som om att jag glömt något och det kan ju vara för att jag inte hunnit packa klart än? Men kan inte göra något åt saken, stalljeansen blev blöta igen, tjocktröjan jag har haft där likaså(läs att jag blev dränkt som en råtta idag, igen) så dom måste torka innan jag kan lägga in dom .. måste nog föna dom imorgon, fast dom kanske klarar några timmar i väskan innan dom åker in i en tvättmaskin? jag vet inte hahah är inte så duktig på sånt..
 
Jag var ju i alla fall hos Clyde idag, städade skåpet vilket tog en timme så ni kan ju förstå hur duktig jag har varit idag C: sen så var det bara att ta in en blöt häst och försöka få bort gammal torkad lera som blivit blöt igen.. Bestämde mig fort för att jag absolut inte skulle sätta på en sadel idag.. Så det blev en barbackatur igen, började i paddocken där jag precis skulle börja trava och så började de mullra. Och jag är så sjukt äckligt åskrädd om jag är utomhus så tro mig när jag säger att jag hoppade av hästen och sprang till ridhuset - där dom precis hade hoppat med hundar så det blev några bommar kvar på backen åt oss.. Körde på utan någon större idé på vad jag skulle göra var så otroligt stressad så jag ville egentligen bara hem. Lyckades rida igenom honom i alla gångarter - tuff brud som inte ramla av :D min balans barbacka är nog det värsta som världen skådat ;) Sen så travade vi lite över bommar innan det var dags att ta sig in igen. Är i alla fall nöjd över att han kom ihåg vad vi gjorde igår - provade lite men ville inte göra för mycket. 
 
Så det blev vidare mot hagen och gick ända till grinden innan det började regna släppte ut honom till en glad Jameson och började gå, efter ca 100 meter var jag genomblöt och när jag var framme efter sådär 500 meter kanske så var jag såååå blöt att det droppade om mig. Jätte mysigt, men då kan ni förstå hur mycket det regnade.. Blöt som en dränkt råtta !? yes, men vad gör man inte för hästen ? ♥
 
bild från thaifånen som jag tog påväg till stallet.. då det bara var grått på himlen ;)

känns overkligt!

Men klockan står nu ställd på 10, då ska jag .. nej jag måste gå upp då! Ska hinna kasta ner tvätt i en väska/IKEAkasse så den är redo när vi ska åka, ska in i duschen och jag är ju så jävla onödig att jag står där i minst en halvtimme och sen ska jag hinna med min buss, så jag hinner med nästa buss(läs så jag måste vänta i 30 minuter på nästa buss) och muttra över hur mycket jag hatar att åka buss och hur mycket mer jag hatar att min buss inte matchar bussen som tar mig till stallet. Visst är det onödigt!? men sanningen är att nästa buss från mig går två minuter efter att bussen går nere på stan.. suck, men thats life! bara fortsätta räkna ner tills jag fyller 18 :')
 
nu ska jag sova! Godnatt:p

bild från google!

Händelserik dag !?

Jorå det kan man lugnt säga! Det började med att bussfan åkte fel !?! alltså nattbussen, till fel hållplats.. Tack och lov vände bussen och åkte till rätt(jag ser vägen som "vanliga"bussen åker på och dom hade precis bytt till nattbuss igen). Skitroligt liksom!  I alla fall så har jag lekt med Clyde i ca en halvtimme i ridhuset för att det började regna och kände inte för att springa runt som en dåre ute i en blöt hage.. Så klumpig som jag är så hade jag ramlat och varit lerig från topp till tå. Idag var prinsen jätte duktig, han sparkade ett par gånger på bollen men den är fortfarande obehaglig att ha vid benen och han vill helst nosa på den och ha den vid huvudet. Men han lyckades, så stolt! :D
 
Gick sen tillbaka till stallet och då hade en större fågel tagit sig in i stallet och skrämde slag på hästarna runt omkring när den flaxa runt i panik. Clyde däremot var coollugn när jag gick runt - med honom efter - och försökte få fågeln att flyga ut genom dörren. Den var flera gånger där men flög upp i taket. Gav upp innan jag skrämde ihjäl både fågeln och hästarna runtom. Tränsade Clyde och gick med en häst som gjorde allt för att komma från regnet till ridhuset, red i ca en halvtimme medans det spöregnade bokstavligen talat. 
 
Idag var han superduktig! Han lyssnade galant på skänkeln, tvekade inte en sekund på att göra som jag sa och var hur duktig som helst, jag hittade några saker vi ska börja jobba på sen när jag kommer hem från Norge som han behöver träna upp. Men han var så duktig idag så jag blir mega glad! Han hade till och med framåtbjudning vilket han inte brukar ha när man rider i ridhus, så helt klart en guldstjärna i kanten idag! :D och jag valde att sluta när det gick som bäst! Så därav blev det bara en halvtimme, men vi sprang ju idag båda två när vi lekte.. Och så kuta han med jameson, så motion har han fått i alla fall :)
 
Efter det så skulle jag springa till bussen och gjorde det man absolut inte får göra, jag tappade mitt busskort! Fick ångest och panik och sprang tillbaka genom "djungeln" som består av en gammal traktor"stig" med växter upp till höfterna på mig. Jag var lika blöt som en dränkt råtta, idag igen, när jag kom tillbaka till stallet och kötta runt överallt där jag varit för att hitta mitt busskort.Tur som fan att det löste sig och ännu mer tur att jag hittade mitt busskort!
 
och det är därför jag älskar den hästen, allt går bara man vill! Min stjärna!

snart bär det av

Sitter här nästan helt forever alone, mamma är i vardagsrummet och kollar på film och snart ska jag åka till stan för att ta bussen därfifrån, lovely att jag måste vänta typ hundra år, som alltid på nästa buss.. Jag gillar inte VL, bussarna jag ska ta matchar aldrig varandra och min buss är alltid försenad så jag kan inte ta den bussen som kommer några minuter innan för då missar jag bussen till stallet - bra va?! :p ja jag längtar tills jag får körkort!
 

men jag kan ju inte missa chansen att åka ut till min fina och speciellt inte efter hur det såg ut igår ;) idag ska det gå bättre och jag hoppas jag hittar en svärt häst i hagen och inte smutsgrå som igår haha.. Planerna är få men barbacka i paddan får det bli idag - skulle behöva leta upp mina ridvantar men det hinner jag inte och vet inte ens vart jag ska börja.. Plåster på idag, yes! :D 
 
hoppas hoppas att vi får en bättre dag idag! för idag är det bara jag och min prins!
 
en bild jag aldrig visat förut - tror jag ;)
 
om två dagar är jag snart i oslo!!!!! :')

idag är det ingen bra dag

det är ju fredag den 13, det säger allt.. Clyde drog verkligen fram sin envisaste sida idag och satte mitt tålamod på prov. Det blev blaj av hela passet, försökte få honom att lyssna på skänkeln och böja sig för att mjuka upp sig, inget av det funkade så värst bra. Lyckades några gånger att få honom formad runt skänkeln men det varade inte länge och snabbt gick han sprikrakt och brydde sig inte så mycket om mig. Hoppas på att det går bättre imorrn, för då lämnar vi sadeln i stallet..
 
Han har tur som är så himla söt! Man kan ju liksom inte vara arg när man sen kollar på honom och han är expert på att se oskyldig ut. Imorgon får det bli ett kort pass, jag ska bara lyckas med det jag ville få gjort idag sen busar vi till det lite i en hage, lite roligt måste man ju få ha :) Hoppas båda har en bättre dag imorrn (y)
 
Bjuder på den här igen bara för att den är så söt och den får mig att komma ihåg att det även finns bra dagar :D men hade Clyde vart min på riktigt så hade han varit billig idag ;) så glad var jag på honom, men han är ändå min finaste prins ♥

lördag hela veckan

Det är så min vecka ser ut just nu, haha sååå skönt att vara ledig :D dock kunde ju vädret ha varit lite bättre denna sommar, men men vad ska man göra mer än att leva med det? Jo klaga kan man.. 
 
Idag är det ut till min fina igen, vad som står på schemat idag vet jag inte - mer än att kolla så att han mår bra efter igår.. Har lite ont i magen, gillar inte åska och det började när vi åkte därifrån. Funderar på att rida till vattnet och bada lite, vi får se helt enkelt men det skulle vara roligt att göra det igen och komma i full fräs när kameran är igång, yey! hur som helst så vet jag inte mer, kanske släpper honom igen och tränar lite på fotboll igen.. Hur som helst så har jag i alla fall sällskap från marken idag så man får passa på! han tycker det är lite läskigt att vara själv.. Så imorgon kanske vi kör på paddocken, jag vet inte :p
 
snart, snart åker jag.. läskigt, buss i ca 6 timmar helt forever alone med min mobil...

tillåt mig dö av lycka ! ♥

Idag var en bra dag, idag blev jag lycklig fullt ut igen! Vilket jag inte vart sen innan jag visste hur dålig Heddan verkligen var. För idag visade "min" ponny att han faktiskt tycker om mig, på riktigt! jag dör av lycka, min kärlek, det är vad han är!
 
Första gången jag hälsade på Clyde, strax efter att A hade mejlat mig så kom han när jag ropade - på en gång. Efter det har han inte kommit nån gång alls när jag ropat OCH det sliter lite i hjärtat för man tror verkligen att man inte är omtyckt. Men trotts det så har jag kämpat vidare och idag så kände jag äntligen att kämpandet är värt någonting, inte bara för mig utan också för honom. 
 
Mitt kusinbarn Issa följde med till stallet idag, i hopp om att åskvädret skulle hålla sig på långt avstånd vilket det också gjorde! Och för första gången sen första gången jag träffade honom så kom han när jag ropade i hagen, tro mig när jag säger att jag dog och återuppstod på plats! I alla fall så valde jag att först galoppa lite på zoonerna men jag märkte fort hur dålig marken var och hur tråkigt Clyde tyckte det var, han som brukar tycka det är skitkul att galoppa där :o Hur som helst så började Issa springa framför honom och han var inte långsam på att börja trava efter henne och när hon ökade började han galoppera med spetsande öron och tyckte det var skitkul. Så jag kom på att vi skulle leka lite i en hage - delvis prova på att lära oss spela fotboll, eller hovboll om ni föredrar det ;) I början förstod han inte mycket - stack iväg några gånger med bocksprång och hade det jätte roligt. Men tillslut började han hajja, han sparkade några gånger på bollen men puttade mest iväg den med mulen, stolt över honom! Och idag gjorde han något som jag trott inte skulle komma på flera månader! Han travade emot mig flera gånger när jag ropade på honom. Alltså jag gråter nästan av lycka, idag kände jag att han faktiskt tycker om mig och att jag föralltid kommer ha en bästa vän, vad vi än går igenom. 
 
Issa filmade lite här och var och tova skulle hjälpa mig sätta ihop en film, eftersom jag inte är så duktig på det! :D tack tovi ♥


In action! Försöker lära honom att putta på bollen. Grimskaftet har jag runt halsen för att jag inte ville släppa ner det i leran och kunna fånga honom ifall en häst kom förbi så han inte trigga upp dom med rusningarna :)




Issa in action också för den delen ;) hon hade roligt med att sopa och göra rent spolspiltan medans jag höll på med Clyde :D


det utlovas åska idag

och jag hatar hatar hatar åska.. Finns inget värre, jo spindlar och nattfjärilar men ja.. Åska är obehagligt! Så jag hoppas och ber till vädergudarna att dom gör så jag slipper åska!
Hur som haver så ska jag ut till min finaste prins idag och det står extra mycket gos på schemat idag. Och imorrn och hela helgen! A ska nämligen iväg så hon har fullt upp just nu och med två hästar att rida på fullt upp så blir det ju.. jobbigt! Så idag blir det massa gos och om vädergudarna inte lyssnar på min bön så leker vi i ridhuset, kanske fotboll? Vem vet, hoppas på att vi är själva i så fall MEN om vädret håller sig så har vi nog det roligt ute istället :) så håll tummarna vi får tack och lov skjuts hem i alla fall :)
 
biljetterna är bokade, på måndag åker jag. bild från norge sist jag var där. Och tro mig, den är inte redigerad vattnet var sådär läskigt ljusblått. säkert ljuset men jag älskar den där bilden och det där stället ♥

imorgon bokas resan

Och helt seriöst känns det hemskt att lämna A och min fina skitponny, får gotta mig med att rida honom några dagar på raken och sen tänker jag verkligen inte åka iväg igen först i vinter ! möjligen nån helg till dalarna, men då kan jag ju ha honom i veckan liksom :)
 
Hur som haver så ska jag hem till moster och boka biljetterna imorrn, nervös tjej.. Ska åka själv från västerås - till oslo och jag har aldrig ens vart i oslo tack min gud att ida ska stå och vänta på mig när jag kommer C: sen väntar lite mer än en vecka med den absolut bästa människan i världen sålänge hon inte jobbar det vill säga ;) hoppas på att få träffa Unita igen, en ponny jag red sist jag var där.. Hoppas hoppas! 
bombar er snart med bilder från idag på Jossan och stor Qsan :)
 

Sånt som bara INTE får hända!

Är ju till exempel när stora internetsidor som twitter, facebook eller blogg.se inte funkar som det ska.. Och många gånger är det saker som aldrig får hända.. och då menar jag verkligen aldrig! Jag är inte så noggrann med att saker funkar som dom ska men dom ska funka när jag ska använda dom om ni förstår vad jag menar? :)
 
Och nu kan jag lova att det är något som inte funkar som det ska! Nämligen chatten på facebook, jag kan inte skicka till nån varken från datorn eller från mobilen. Har provat både på meddelande och på själva chatten.. Det gåår inte! Vilket inte är okej för jag behöver få tag på Zoyas ägare och jag har inte hennes nummer sen jag skaffade mig min thaifåne 4s. Vilket gör att jag landar i knipa när det gäller mina länkar - bra gjort.. Och jag fick precis veta att min kära kompis inte heller kan skicka något.. Morr vad arg jag blir när tekniska saker inte funkar som dom ska, det är något som bara ska funka helt enkelt! Bild från Google.

 
Men hur som haver så håller jag på med att fixa länkarna till hästarna som ligger mig tätast runt hjärtat och min prins. Enda som saknar att vara där är Felix och jag hade skrivit om honom men det är över två år sen jag red honom sist så det känns inte riktigt värt.. Han har med vandrat till dom eviga gröna ängarna.. vila i frid ♥

Funderar och funderar lite till

På att sätta länkar på bilderna till ett eget inlägg med info +bilder på de hästar som jag har längst ner i menyn.. Men jag vet inte, det kommer bli svårt att skriva om alla tre.. Heddan&Zoya för att jag saknar dom och Zoya även för att det var så längesen. Clyde känner jag ju inte till hundra än så jag kan ju inte komma fram med något vettigt.. Eller jo jag skulle nog komma fram med en massa vettigt om alla tre, sanningen är att jag är för lat och jag orkar inte leta upp koden.. Såå, alltså är det en massa jobb och jag vet inte om jag ska, men jag tror det C:

Ice Age ♥

Genom alla tider, jag har alltid älskar Ice Age C:
 

Tävling, igeeen :D


Klicka på bilden för att komma till inlägget C:

Din häst är värd några minuter av ditt liv...

Spola fram till 1 minut och kolla sedan efter - mycket bra tycker jag att den var! C:

Ny header ! :D

Äntligen! C:
Ser du den inte?
Tryck på f5 så ska det nog gå :3

Använder plåster flitigt!

En sak som jag aldrig aldrig aldrig kunnat göra är att rida utan handskar får skavsår varenda gång .. tror jag är jätte känslig i huden där man har tyglarna :c det spelar ingen roll hur löst jag tar i dom, är det minsta gummi/annat konstigt som inte är rent läder så får jag skavsår.. Jag kan rida normalt i 5 min och typ 40 min på långa tyglar och ändå har jag skavsår - trots att jag är mjuk i händerna. 
Och idag räckte det med att jag behövde ta i Clyde en gång för att jag skulle få skavsår - på båda händerna .. Han stack nämligen en gång idag och lyssnade inte på nått jag gjorde han liksom sket fullständigt i mig och rädd som fan var han stackars häst. Tillslut var jag tvungen att ta tag riktigt i ena biten av tygeln för att få honom att svänga och bryta av från vägen = skavsår.. Men jag kunde ju inte rida på dom stackars människorna som cyklade, vad skulle jag göra? Tack och lov fick jag kontakt med hans huvud snabbt och sekunden efter var vi påväg tillbaka.
 
Hur som haver så badade vi idag :D och jag har faktiskt aldrig badat med en häst.. Inte kunnat på grund av att det inte finns vatten inärheten eller så har jag helt enkelt inte kännt mig redo för det. Men idag så red jag och Clydes ägare till vattnet och så busade vi lite - Clyde tyckte det var superkul och det var länge sen jag kände mig så glad. Hans öron var hela tiden spetsade fram och mina skor hade en varsin flod i sig.. Mina jeans var som dränkta råttor en bit upp, men det var det helt klart värt och det där ska göras om! :D Vi provade även på att hoppa idag och eftersom han hoppat där typ förra veckan så blev han övertaggad och satte av på samma väg som han hoppat förut.. Jag som inte hoppat på 1 år kände mig inte redo för det så styrde bort därifrån. Sen blev han rädd för nått och stack i full fräs. Resten läste ni där uppe. Men förövrigt så älskar jag "min" häst han är så himla mysig ♥ och vi tror att det kommit älg eller att det var väldigt många rävar ute i skogen. Hästarna var på helspänn många delar av turen. Och rådjur+harar är dom ju vana vid. Så vem vet...?
 
Clyde - Heddan - Zoya 

Tävling hos nellieberntsson.se




Klicka på bilden för att komma dit :)

kommer inte skriva mycket

nu på ett litet tag försöker få ihop en ny header ... eller ja ett helt nytt utseende på bloggen .. men blev så äckligt missnöjd med headern jag gjorde klart inatt så jag ska börja om helt - sen när jag är klar så lägger jag ner energin på att skriva igen men håll utkik så ni får se hur det blir :D

skriver later eller någe ! :)

true shit

Fotning med Clyde ♥

Alla bilder tagna av Tova H. Andersson - länk där nere bland länkarna :)
Blandade bilder, färg - lite färg - svartvit

min fina vackra prins ♥

Hahaha klockren ♥

Här ska det fotas mer på fredag, läängtar och hoppas på så lite ohyra som möjligt :)

Ibland får man vara snäll och klia bort all ohyra

Bara för att jag har tråkigt bjuder jag på en blå outfit med :)

Den här gången kunde jag inte matcha allt perfekt :'( För allt finns inte i ljusblått och träns, pannband och stigbyglar finns inte i marinblått så det är lite blandat, men jag tror ni överlever :)

De här och outfitbilden innan bill jag klicka hem till min pojke :')

Innan jag åkte till Finland sa Clyde till mig vad han vill ha! :)

Och han vill ha en GRÖN outfit som vi kan ha om vi åker iväg och busar eller om vi vill va lite extra fina :) Han vill även ha en lädergrimma med grönt "foder"(det som är under) och diamanter! Hittade dock inte något sådant men men :) Detta är vad jag lyckades åstakomma efter vad Clyde vill ha, lite manlig bör han ju få vara efter allt rosa ;) men jag föredrar rosa så han får stå ut lite extra :)

Visste skulle min svarta prins vara vacker i det där !? :D Och självklart är ju en blå outfit ett måste som ska komma med lite later också :)) Måste även få säga att jag inte alls tycker det där tränset är någe fult! Jag tycker det är jätte gulligt skulle vilja ha fler sånna färger till ponnys/mindre storahästar! skulle ju vara lovely att kunna sätta den där extra svinget på outfiten med lite foder under tränset i samma färg :D
 
 
Idag däremot så träffade jag Tilda och jisses vad jag saknar den bruden och hennes garv! ;) Vi åkte ner på stan och köpte .... RINGAR D: haha stolt över att jag införskaffat mig min första ring :') köptes från gina efter lite om och men. Sedan var det dags att rulla vidare mot nana erikslund! Där vi stannade på ÖB och köpte glansspray, vidare till Hööks och köpte tyglar eftersom de jag har på "mitt" träns går på sista versen.(Var påväg att köpa hem ett grönt schabrak - på bilden - men jag orkade inte leta efter rätt storlek eller köpa den eftersom jag inte har något annat grönt till honom. Känns lite onödigt och omatchat med grönt schabrak och rosa träns x)) Vidare mot shoppingen och tåga igenom alla affärer, vi åt världens godaste pasta(efter den på mallis) på Forno Romano och det mina damer och herrar måste göras om nam nam på maten ♥ Efter pastatimen så fortsatte vi och hamnade tillslut på gina där en vinröd preppy blouse och en såndär "svart-att-ha-över-tuttarna-för-att-dölja-bhn-sak". Har ju bara en gul och de passar ju inte riktigt till vinrött.. Jaja pengarna brinner men bra dag :)) OCH nu ska jag sluta skriva meningslösa km långa inlägg;) Bilder kommer upp när jag orkar, snart, och imorgon ska bästaste Tova följa med till Clyde. Promenad till älskade hubbo står på schemat och tova bakom kameran, min prins ska vara vacker imorgon :)

Hemma i sverige !



Ni läste rätt äntligen hemma i min säng och gud vad skönt det ska bli att sova! den känns faktiskt extra mjuk under min rumpa just nu så vill bara skriva klart det här!

Jag har haft det B.Ä.S.T under dom här dagarna och jar har kommit på hur mycket jag faktiskt älskar mormor&morfar, dom är lite av det bästa som finns i mitt liv! Hur som haver bilder kommer upp imorgon(idag när jag sovit mina timmar som behövs). Och känner jag mig själv rätt så kommer jag vara klarvaken vid 8 bara för att mormor väckte mig vareeeenda morgon, ajja livet går vidare imorgon ska jag sova tills jag tänker gå upp - vilket inte är före tolv! så vi ses later mina kära läsare och tack för att ni kikat in på bloggen trots att jag vart internetlös sen i onsdags! ni är också lite av det bästa som finns i mitt liv ♥ men mormor&morfar är tyvärr bättre ! :') ♥