Dagen som inträffar var fjärde år !

Glad skottårsdag, eller vad man ska säga !
Den 29 februari i Norge har inte bjudit på så mycket överdrivet kuligt ! Har varit ute och fotat en del, åkte till Alby och knäppte några kort, mycket fint ställe och ser fram emot att hemsöka ida här i sommar ! Kommer nog bli mycket vackert ! ♥ Funderar seriöst på att flytta till norge efter gymnasiet !

Vet inte om man ska fira den här jäkla dagen, men grattis till alla tjejor som friat till sina pojkvänner idag! det är ju "trots allt bara idag man får det". Tycker det är sjukt och vet inte om det stämmer, men gulligt är det ! Har kekat en "bulle" på ett café och wokat hemma plus två norska bullar .. jisses vad jag kommer gå upp av det här ! Men men, nu bilder !

När vi skulle fota såg typ hela vägen ut såhär, på bilden är det ett av dom enklare ställerna att gå på.. det fanns värre och kul var det verkligen inte !


Himla fint vatten alltså !


Och ändå är bilderna inte helt rättvisa, men vattnet var grymt ljustblått och en massa fint ♥


Svanar är roliga att fota, men helt klart livsfarliga ! långobjektivet på och stå långt ifrån så är man trygg ! (fler bilder kommer säkert sen på svanarna och de andra fåglarna)


Och dagen till ära så får ni faktiskt en bild på mig med ! OCH MIN NÄSA SER NÄSTAN NORMAL UT !!! :D för er som inte hänger med i svängarna så hatar jag min näsa från sidan .. den ser så .. konstig ut men där ser den ganska normal ut .. Och när vi pratar om näsor så är det det första jag ser på en människa, asjobbigt, förut var de ögonen men på grund av ida och hennes storebror så tänker jag på näsan först :((



Och sen bjuder jag på en bild jag tog för någon dag sen, de må gå mycket upp och ner, men norge har helt klart klått ner sverige i mina ögon .. här bor jag så fort jag är klar med gymnasiet och har fått ett jobb ! vänta bara !


Fler bilder orkar jag tyvärr inte fixa .. ska nog börja med idas naglar nu ! så hör av mig senare :)

Pepsi !

Ja, eftersom jag inte riktigt vart så snabb med att skriva på bloggen som jag hoppats, så tar jag upp två bilder nu ! Resten får ni när jag kommer hem as en rejäl bildbomb :))) Norge är väldans fint, även om det är grått och trist !


Det här är i alla fall Pepsi, en rätt så rejäl korsningshund med icke känd bakrund, om jag fattar det rätt. Dom vet knappt åldern på henne, ingen ras men man får ju sina aningar.. Men det återstår att se så fort hon blir vuxen! Dom gissar på att hon är ungefär 5 månader just nu. 
En mycket envis hund som älskar strumpor(dra av dom som man har på fötterna är höjdpunkten) och anser mer att världen ska forma sig lite efter henne än tvärtom. Men hon är så söt så man kan knappt bli arg på henne, även om både jag och ida har uppfostrat henne lite :)


Har du nån liten aning om vad hon kan ha för raser i sig så kommentera !

Ridning !

Blev ju en liten tur för mig och ida(jag red en skitenvis ponny och hon en lite större ponny/liten häst som var jätte snäll) i en paddock - fanns bara två hästar att rida så ingen kunde rida med oss ut. Men thats life. Jag red i alla fall en liten, assöt, mega envis ponny. Och tro mig när jag säger att jag blev chockad över att det inte gick i räcer trav bara jag nudda lite för hårt med skänklarna, jag har arbetat ordenligt med mina ben. Gick i alla fall hyffsat bra på slutet när den envise ponnyn lyssnade på mig och arbetade utan att göra allt för att slippa, dock var det jättekul att galoppa tyckte hon ! hahah så söt och det gick jätte sakta :p ponnysar är inte riktigt min grej när det gäller farten, men saknar helt klart ponnytiden, man känner sig så säker bara för att det är en så kort bit till marken .. 

Det tråkiga däremot är att det var exakt två år sen(28 februari) som Unita bröt ena bakbenet om jag förstod allt rätt. Hon är helt friskförklarad och kan göra allt som "krävs" till och med hoppa och hon går hopplektioner en gång i veckan tror jag. bara bra att jag fick veta de där efter, jag hade aldrig vågat rida henne om jag fått veta de innan och speciellt inte galoppat .. uscha det är läskigt !

Men ponnysar kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta - jag vill börja rida en ponny igen ! tänk om jag vore lite kortare .. då hade jag kunnat haft skitkul .. även om det bara skulle vara skogen !

Unita ♥ fin liten påni !

norge ... antingen går det upp, eller ner !

UPDATE från ett annat land :D kult att grannarna inte har låst sitt internet :)) = emelie kan blogga !

Idag har jag setat i en bil från 10 till typ mellan 4 och 5 - inte okej tyckter min rumpa .. och ja jag blev lite chockad när vi var framme liksom jag visste att norge var bergit, men att det inte fanns raka ytor .. chockad_chey_95
målade i alla fall idas naglar i mario tema ikväll :))) stolt över mig själv, dom blev ganska snygga :D 

sååå söta !

ajja de va typ de + mat vi hann med idag ! imorrn ska vi grilla korv, träna hund och kolla på hästarna vi troligen ska få rida :)) håll tummarna ! och så skulle vi nånstans med några familjer :)

Ska försöka skriva med bilder ungefär en gång om dagen ! bara så ni vet - hoppas på fint väder !

Hejdå västerås

Nu åker jag och kommer inte sakna staden, däremot ett par enstaka människor<3
Sånthär roar jag mig med:)

ibland smälter man bara för enkelt !S

Så hima söt liten bebis !



tagga dalarna idag och norge imorrn ! slutar om en timme, sen jävlar hem och packa, kvart över fyra går tåget ! ♥  ska försöka blogga så mycket jag kan, men kan lova er att jag har i alla fall en bildbomb när jag kommer hem ;)

Kostymnaglar (L)

Slänger upp en bild på dagens naglar, som blev aningen slitna under dagen:s ska nog börja tå bild exakt när dom e klara;)
OCH öva på att göra den där slipsen(blåa saken) bättre!
Och x2 fråga inte vad de e för nått på lillnageln:p vet inte själv:o

idag

är inte min dator och jag riktigt vänner ! kan jag lova !
den jäveln att bara bugga fast för mig .. åhh jag hatar min dator ibland .. men imorrn på g mot dalarna för på lördag åka mot norge ! lycka ! ♥

Onsdag

Nu börjar de likna nått!!

länge sen jag blogga från datorn :s

haha !
hejsan :)) okej, nu ska jag skriva ett helt inte så mycket seriöst inlägg.. Jag är nämligen jätte kissnödig(ilandsproblem? yes!) och självklart innan jag hinner gå på toa är de två snubbar som klampar in i mitt hem(överdriv, släppte faktiskt in dom) och håller på att fixa så att vi kan få en diskmaskin :)) haha :D men ja, sen var det ju det där med att jag inte kan kissa med främmande människor i mitt hem, speciellt inte när de är av fel kön.. åååå jag kommer dö :((( OCH som om de inte vore nog så vågar jag inte åka till stallet först dom stuckit .. smart tjej ? nej .. men vafan man ska inte lita på sånna människor - dom kan ta allt man äger och har ! morr

och jag som skulle ta värsta mysiga promenaden och fota min loppa .. fortfarande kissnödig .. men nejdå ! uscha, undrar hur lång tid dom tar på sig alltså ... lite hungrig är jag också, men jag kan ju inte ställa mig och laga mat nu .. nej loppan får helt enkelt vänta lite extra :( och inga bilder blir det säkert heller, möjligen nån från boxen !

OCH det som är så himla fint fotoväder idag ! FML, påtal om det gick det åt helvetet på elprovet.. problemet är att jag kan det jag skulle göra ... men kom inte ihåg exakt hur eller vilken formel jag skulle ha .. kan lova er att en smått deprimerad tjej gick ut från klassrummet !
och så ska jag skriva klart svenskauppgiften ikväll ... men jag behöver verkligen kissa !

Svenska

" om man tänker efter lite så kan man märka art det är nästan enbart ungdomar som drabbas av denna plötsliga vårförälskelse.
Forskare tror att det beror på flera saker. Dels gör ljuset oss piggare. När det är vinter och mörkt hela dagarna ställer kroppen in sig på att sova. När det börjar ljusna igen får man en massa energi över. Energin måste vi göra något av, och då blir vi kära!
Att förälskelsen drabbar mest ungdomar kan bero på att ungdomar ska öva sig i partnerförhållanden till senare i livet."
VLT 15/9 2002

Hahahahahaha jag lärde mig nått nytt idag;) men vafan det är ju snart vår igen då kör vi på stort Gry och jag;)) haffhaff blondbabe(aa)

Rik

Känslan som slår en när man har över 1000 kr i busskortssakeb = (yy)

Däremot är jag 800 kr fattigare, kurs på 500 sen hade mamma ingen växel så jag växlade en 500 till mina 3 hundralappar:(( fattig tjej

Kväll

Hahaha!! Pollux har bytt namn till pennygirl fett b :o fick hem ett papper som tycker att jag borde bli medlem, igen. Och klistermärket fick jag:D

lektion om 2

Skriver snabbt snabbt ! :)) hoppas min lärare inte kommer och ser mig .. ajja idag ska jag vara tråkig ! trodde att jag skulle till min mormor och sitta barnvakt, men icke för det löste sig inte med skjuts imorrn ! måste nämligen tillbaka till västerås och ta grönt kort sjuukt himla nervös
Sitter i alla fall och lyssnar på låtar på youtube :D känns lite b just nu ... :p men vafan gör man inte för att bästavän ska kunna fixa sin lista på mitt spotify? ;)



Hot Chelle Rae - Tonight Tonight

Den spelas i lurarna just nu, som sagt, vad gör man inte för sin bästavän?? :p 
NU svenska ! önska mig lycka till ! hatar att förkorta ner texter !

Jobbig dag

Kollade på bilderna jag har på mobilen och hitta en på min sessa! De e däremot asjobbigt.. De har gått så lång tid att de börjar kännas overkligt .. Hur kan nått som en gång va de absolut självklaraste i hela livet helt plötsligt kännas som en dröm som tog slut för tidigt?? Saknar dig min sessa<3

varför kan man inte bara vara heeelt positiv om sig själv?

det är ju fan skitsvårt ! jag sitter här utan bh, osminkad och hela köret.. mysigt värre mn fan heller att jag kan skriva något positivt om mig själv utan att känna att jag skryter en massa hela tiden ! inte okej ! 

fast det går frammåt ! Lilla Emelie ska nämligen bli en stor flicka imorrn, jag ska söka jobb hihihi :D håll tummarna för att det löser sig, i alla fall till ett sommarjobb ;) Håll tummarna för mig imorrn babes! då smäller det :)

ny dröm

nyss slog livet omkull mig med en ny dröm, eller nått i den stilen .. Men jag blev lite kär alltså ! helt klart en bebis som kan ersätta sickan, men ja .. det är många månaders spara kan jag lova ! Och ingen hjälp från julafton eller nästa födelsedag tänker jag ta, då ska allt gå till ett körkort och gärna en billig bil +gärna lite bensnpengar .. men drömma får man .. och just nu drömmer jag om en ny kamera som kan filma .. 


Klicka på bilden för att komma till sidan där bilden är ifrån

Drömma får man allt, men om en snar framtid hoppas jag på att jag kan få ihop lite pengar till en ny kamera - även om min är kung så börjar jag känna mig lite fast i den .. men livet går vidare ! jag SKA börja spara pengar nu !

Matte

Vet ni !? Jag fattar faktiskt! Bra start på dagens lektioner:D

steg ett klart

wööööw ! jag har en vettig header ! omg !

eller nått i den stilen ! ajja ska fixa till lite med färger och sådär imorgon kanske slänga ihop en bakrund också ?? hmmmmm i donno !
okej ska försöka var seriös :p ska i alla fall lägga mig, upp 6 och duscha ! imorrn blir det ändring i mitt liv, får la se hur mycket jag misstycker om det imorrn, men jag ska upp ! och imorrn ska jag sluta med gott och damma av träningscykeln, önska mig lycka till ! nu ska överflödiga kilon bort ! börjar bli lite less på mig själv, men är man godisråtta så är man hahahahah :D

åhneeeej :(((


min rosa sparkdräkt håller på att bli för varm :( hur ska jag överleva sommaren utan min rosa sparkdräkt!?

jag dör lite smått, igen !

loppa

okej, inte så många ord om dagen haha :p gick la inte så bra, blev frustrerad .. men tack och lov gick det bättre mot slutet då hon mjukna och jag slappnade av .. uscha inge bra alls innan dess ! men man ska glädjas åt det bästa ! och de där lät bättre i min skalle ;)
I alla fall så blev det äntligen en galopp ! och jag ska börja med att försöka ta en galopp varenda gång, eftersom hon är lite speciell ! måste vänja mig ! hon ruskar nämligen en massa med huvudet till början för att få igång galoppen ordentligt ! Och jag blir lite stel där så måste liksom lära mig att hon gör så för att få igång galoppen och sen blir hon liksom lugnare !  och jag blir lite stel där.. så ett lite stärkare band behövs oss emellan ! sen jäklar kan hon göra sådär hur mycket hon vill och enda sättet att få ett band är ju att göra och misslyckas tills man lyckas ! ♥
En bild på mig och loppan, wroom wroooom ! Jossan fotat :) och jag ser .. rödhårig ut :s


Sen fotade jag lillkotten lite granna åt Jossan, så slänger upp två bilder just nu så ni får lite smakprov, fler kommer nog lite later ! vill inte lägga upp några bilder som anses "fel" så väntar på att jossan slänger upp alla på bloggen först hahah :)


Han är fin han trots sina Batmanmärken runt ögonen :)))

trött_chey_95

lite sådär kanske ! ögonen går verkligen i kors och rygg samt nacke sammarbetar inte med mig just nu .. lml men det blir bättre snart så, ska bara få röra lite på mig .. helst av allt skulle jag vilja hamna i sängen igen, meeen ! sen var det ju en tur mot stallet som hindrar mig ;) Jossan ska vara här om en kvart och jag måste samla ihop alla saker och sådär.. kameran ska med ! fota lillskiten idag ♥ 
skriver mer sen !

Film!!

Tittar just nu på paranormal activity 3:)

lördag ??


Kollar på den här på femman ! och ja .. har duschat .. älskar min lördag ! men blir en tidig säng och en tidig morgon imorrn ! hoppas jag kan somna :s sovit bort halva dan, smart_chey_95 !
ledsen för den dåliga uppdateringen idag haha .. blir mer sen ! kanske blir lite bilder imorrn med :) ska även imorrn testa göra nya headrar igen !

Den e inte go!

Bara så ni vet slöseri med pengar trodde den va asgod men nejdå:((

.


faaan att vi inte har alfapet hemma, fick värsta fotoideerna !!!! :((


Fredagskväll sovmorgon 
Ligger i soffan endast i trosor och min rosa sparkdräkt, det är gryemt ! älskart ! helt amazing underbart ! haha ajja i alla fall !
jag bör gå och lägga mig snart, sjukt trött sådär 11 på en fredag yey, men jag får skylla på att jag har vart i stallet ! och påtal om stallet så tror jag nån typ.. stalka mig :s under hela turen i själva skogen så hörde jag att någon vislade och loppan blev fett nervös när jag började höra det sista gången :o sjukt läskiigt, men jag lever !

there's no antidote

helt fel tidpunkt

nu på rasten på svenskan ska jag skriva ner nått jag e bra på på elen, som jag skulle kunna visa upp för en klass som ska komma hit, yey .. vad är jag bra på liksom? jag körde på provet, jag kan inte den simplaste uträkning för att jag inte fattar på grund av att min nuvarande mattelärare inte förklarar för mig och min förra inte hade rätt matte för kursen, vi hade typ 5ans matte mot vad man ska kunna när man går ur nian + att han och nån elev i klassen skrek på varandra varenda lektion i en och en halv termin och jag var även en av dom ... och nej, lärararna/rektorn gjorde inget .. så ni kan förstå hur många matte och so timmar jag missade i nian.. + att han kränkte mig så pass illa efter ett nationella att jag vägrade gå på hans lektioner .. hata är ett starkt ord, det krävs mycket för att jag ska hata någon - men honom hatar jag verkligen .. 

och med allt det där påminnt idag på sådär en timme ska jag sen klara av att skriva nått jag är bra på i elen, för mig är det just nu inget för jag fattar inte, jag hänger inte med .. och jag lär mig inte av att kolla på en tavla när en lärare skriver, annars hade jag ju vart kung nu när det faktiskt har gått ett halvår .. men nej jag lär mig inget av att sitta och kolla jag lär mig av att göra fel och försöka igen .. men det verkar ju ingen lärare förstå i dagens samhälle + att i stort sätt alla hatar barn eller så gör dom inte sitt jobb som dom ska ....
och till råga på det så funkar inte min FUCKING skoldators jävla mellanslagsknapp ..
och med all den här ilskan ska jag ta mig till stallet och se glad ut och inte bli frustrerad på hästen ... fml
och hela rasten på sådär 5 min gick åt till att skriva här istället för att sitta och tänka positivt om mig själv.. duktig tjej men jag vet fortfarande inget som jag kan och kan visa upp så det pappret får la hamna i papperskorgen, där jag vill slänga resten av mitt liv när jag ändå håller på !

Skriva av sig dags

Jag hatar min skola .. Först får jag inte den hjälpen jag behöver i matte sen så säger en annan lärare att jag ska ha två elprov imorrn ena valde jag bort för att jag aldrig skulle kunna lära mig de på fyra dagar för jag fattar verkligen inte nu har jag en kväll på mig och ska kunna de imorrn skolan kan ta sig där solen inte skiner

Engelska

Ni bara måste läsa den där helt klart bästa boken ever! Eller?? Okej sanningen sämst, bilder, tråkig snacka om att förstöra allt med fantasyböcker kanske ska läsa originalet istället för en lättläst bok på 52 sidor .... :(

Kvällskvisten !

Pluggar till mitt elprov som jag har på fredag ska snart sova.. Blev precis kallad bitch av mamma av ingen anledning .. Tre år kvar sen kan jag flytta hemifrån!
Men i alla fall kolla in snubbens namn han heter marie i mellannamn haha tufft:p ajja ska läsa vidare lite och sen ställa klockan och sova ! Imorrn blir det en massa plugg!!!!!:o godnatt:)

jaag doog lite !


HAHAHAHAHAHAHA jag dööör !!! :D

El-ler?

Trött skulle behöva ladda mobilen en timme kvar till idrotten lml!
Dagens arbete + att hata min klass lite mindre .. Lyckas inte!

woopsi !

‎"Det sötaste leendet, har dom djupaste hemligheterna. Dom finaste ögonen, har gråtit de flesta tårarna och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan"

Bra att jag kom hem och somnade (y) nu blir det att göra läxan som jag har tills imorrn, helt glömt bort den ! och sen måste jag äta, är svinhungrig ! inte okej ! fast snart är det torsdag och då är det serier ! som jag inte kommer ihåg vad dom heter och efter det är det helg!

♥ 4 månader ♥


Underbaraste tiden i mitt liv, jag älskar dig min pärla ! ♥

Ellektion

Rubriken säger la allt, förutom att jag snart somnar ! Bilder från träningen igår dyker upp när jag kommer hem:)

Igåår

Happ fick inte upp bilden på heddan och jossan igår:( men de såg riktigt bra ut ! Kom hem typ prick 11 och fem min senare låg jag under två täcken! helt plötsligt förstår jag hur mamma kan sova med två ;)
Ajja idag slutar jag till lunchen sen hem och typ sova höhö:)

Sådär innan stallet

Bjuder på den;)

Matte 1a

Rast på matten yey ! Simple plan jet lag spelas i öronen :D helt okej alltså :)) längtar som fan tills jag får åka hem glömde ladda kameran inatt hoppas den har bra med batteri så jag klarar mig på några få timmar ! Håll tummarna;)

Varför sova när man har sovmorgon?

Ja de e la fan onödigt?? Eller? Jag va i skolan sådär vid 10 över 8 och börjar 10 istället för halv 9 lml ! Bara sitta med musiken i öronen och läsa i ellära trefas ! Ikväll åker jag i alla fall till pärlan:D

vet inte vad de ska stå här



för tillfället har jag inte så mycket att skriva, men då bloggplatsen inte ens är så seriösa att dom kan svara så bestämde jag mig helt plötsligt för att det var bättre såhär, ska rusta upp bloggen later men ni för nöja er med de här tills vidare :)

Skuulään

Sitter på svenska lektion, 20 min kvar till helg ! Sen blir det hem ta de lugnt byta om och vidare mot loppan för en tur i paddan få se om de blir en galopp på krångelgärdet nu kan jag med börja ju;) i värsta fall blir det ytterligare en tårta åt hubbo :D hahahahaha önska mig lycka till:)