young and wild and free

Ska snart dra till Alberts för att hämta pizzan åt mami.. 
Gårdagen var grym, det behövdes verkligen .. förutom att gå hem från donken i kylan + snö, det var inte okej .. kan lova att jag somnade i stort sätt på samma gång som jag la huvudet på kudden, helvete vad skönt jag sov inatt.. Länge sen .. Dock väcktes jag 11 av den där jävla dammsugaren ;) men sånt är livet helt klart !

Ikväll kör vi på en girls night ! Jag, Tilda och Soffan, en dejt med godis, chips, film och mina två soffor .. chilla livet !

Däremot så gör mitt högerben sig påmint igen .. inte okej både knät och smalbenet värker .. knät i strejk över att jag rörde mig så mycket igår + gick i kyla med en jävla takt ! och smalbenet vet jag int :s det bara kom när vi gick från donken igår .. och sen försvann det inte när vi hade vaknat .. men Life Moves On ! 

Däremot så är det tillbaka till verkligheten som gäller, hoppet är det sista som lämnar människan..

pärlan ♥


hej

jag kommer skriva sämst snart under ett tag.. men ikväll tänker jag glömma vem jag är och hela mitt liv .. och förhoppningsvis vakna hos nån som kan trösta mig imorrn ... 
så jag kommer inte skriva på ett tag .. ni som har mitt nummer hör av er om det är nått frågar jag vem det är så är det bara för att jag inte har kvar alla nummer på den gamla ..

puss så länge skriver när allt är bättre, eller ja när jag orkar det igen.
första bildlösa på länge, ledsen för det..

Sigurd De Thaifåne är död !

Nej då inte riktigt, men han är på lagning min lilla trogna babe, stackarn.. Fabrikatfel som jag vart för lat för att åka och lämna in tidigrare men nu är det gjort och jag vill ha hem honom igen, gärna idag .. men icke !
I alla fall sitter på min megalånga rast och vill att svenskan ska vara över så jag kommer hem för att fixa mig litt och sen dra mig mot staden igen för att träffa tova på en fikadejt ! mycket trevligt ! ajja har inget vettigt att skriva, men ni kanske fattar nu varför jag e så seg ... har ingen mobil att skriva från D:


Micket fin bild från fejjan !

jag vet inte

alltså just nu hoppas jag att ni förstår mig när jag inte skriver nått.. det är verkligen jobbigt det här med felix och så att heddan inte blir bättre.. just nu vill jag bara hänga mig eller nått...

har i alla fått tillfälliga "bandage" till mina knän, love it .. dom är så gosiga och sammarbetsvilliga ♥ dom har inte vart såhär bra på länge.. även om det tillfälliga bandaget fick ryck och rullade ihop sig när jag skrittade några varv på J's Teitur .. mycket mysig polle och jag bara känner hur jag saknar att rida .. jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu.. orkar inte mycket


det är tufft när inte du är här min prins, du har ju alltid funnits där. på långt avstånd.. vänta på mig ♥

Trodde jag kunde klara det lätt

Men ändå fortsätter jag upprepa att jag måste ta mig igenom dagen utan en tår, inte visa hur liten jag är inombords just nu. Vilket gör saken värre. Jag kan inte ens visa hur jag mår. Men jag hoppas de går fort nu, även om jag tror att klockan på mobilen stannat.

Den kändes bra

Skitbra då är det bara att börja punga ut en massa jävla pengar för att få tag på Ida då.. Varför ska alltid nått förstöra mitt liv??

vila i frid, min fina vackra underbara vita springare ♥

En gång i tiden sa jag att det skulle bli du och jag igen, jag svor på det. Jag lovade det, även om du ville eller inte.. Jag svor för min egna skull att en dag skulle jag sitta på din rygg med den där bubblande känslan igen. Jag skulle älska dig, oss, som jag en gång gjorde. 
Men den dagen kommer aldrig. Idag lämnade du mig, för alltid. Dom lät dig vandra vidare till dom evigt gröna ängarna där du slipper all smärta. Även om jag lämnade dig så älskar jag dig och det gör ont, det kommer alltid göra. Mina fina felix, jag kommer aldrig glömma dig eller vem du gjorde mig till. Jag kommer för alltid och förevigt vara dig tacksam, du räddade mitt liv som ingen annan kunde. Jag vet inte var jag hade vart idag om aldrig du kommit in i mitt liv, vem jag skulle vart och helt ärligt så vill jag inte ens veta, du var mitt allt. vila i frid min vackra underbara






Världens finaste, jag älskar dig!
Idag, imorgon och föralltid ♥

Tova Heinikoski har fotat alla bilder, tack för att jag fick låna dom

Du galopperade in i mitt hjärta och gjorde halt, förevigt ! ♥

Min fina pärla, jag älskar dig ♥
Nu, imorgon och föralltid !


mina kära läsare som rider ....

Använd förfasiken hjälm när ni rider... Hade denna tjej inte haft hjälm hade det här slutat illa... man till och med hör smällen när hjälmen spricker..
(Hästen skadades och är på bättringsvägen om man läser bland kommentarerna. Vet dock inget "nytt".
update: hästen blev bra och mår nu bättre än nånsin!)

dagens

inspiration

ibland förstår jag bara inte

Alltså okej, ja jag respekterar folk som är troende, som följer en religion om man kan säga så. Det gör jag, trots mina fördommar mot religionerna. Men en sak jag absolut inte respekterar är när människor tror att dom kan komma till min dörr, knacka på och dra en historia om deras, ursäkta mig, jävla skit! OCH ännu värre är det när folk ringer på för att jag har ett finskt efternamn och tror att jag på grund av det kan prata finska också ... arg tjej ja.
Jag förstår verkligen inte vad människor har för jävla problem, okej dom får la tro på det hur jävla mycket dom vill men dra förfan inte i mig i skiten också ! jag tänker inte börja tro på sånt skit. Jag tänker inte gå till en kyrka för att lyssna på en människa som snackar(för mig) värre skit än vad kuratorerna gör. Nej jag tror INTE på gud, jag tror absolut INTE på jesus eller nått annat som har nått med dom att göra eller nån annan religon heller för den delen. Jag blir så trött..

Ni får tro på det själva, men dra då inte in mig i det, jag har hållit mig på kanten i 17 år och jag tänker fortsätta stå där.. Ikväll åker en lapp upp på dörren .. nästa gång smäller jag igen dörren så fort dom börjar prata, jag vill inte.
finns en anledning till varför jag hoppade av konfan.

jag är ledsen men ...

På bussen

Snart hemma. Men den här resan blir lång .. De sitter en gamling bakom mig.. Eller nej gammal e han inte, men läskig som fan sitter och pratar med folk som pratar .. Alla tjejer e snyggast i världen, man ska akta sig för knark och sprit, han vill vara nån som folk lyssnar på och så vidare. Snart hemma tack och lov!

Dags igen!

Då var det dags att damma av mina finingar inför solen, tills jag kan köpa nya!:)

Tuff?

Hahaha den här hade nån ritat på min "bänk" i aulan, mycket fin:)

 

Matte

Haft lite mycket så bloggen hamnat i andra hand. Berättar sen när allt är säkert.

Matte nu och känner mig duktig!

Dagens

im in löööv ♥

Lååång lektion!

Slutar la sådär 16 idag yey! Bara sådär 2 timmar och 45 min kvar.
Men jag e i alla fall duktig, ska plugga hemma! Snart "prov" .

Snö !?

Den här synen vaknade jag till imorse, inte okej någonstans! De ska va vår inte snö!:(

Nagelfix, USA

jag som är väldans inne på usa fick för mig att göra naglar ehe :D letade reda på en fin röd färg och kämpade jätte länge för att få till grundlacket bra .. och sen flöt de bara på - förutom att jag till mitt smartass glömde dra strecken på st före jag satte dit den blåa biten :(
Och som peter påpekade så är ju flaggan felaktig - inte rätt antal "stjärnor" :( ledsen för det, my mistake ! ;)


instagram

känner att jag börjar bli seriös på det här ! 
Följ mig: grapefrukt


Lektion

Leker på lektionen:)

Naglar

Sådär ser vänsterhanden ut nu:) däremot blev de nå konstigt med den gula på tummen :s
Höger hand är lila med glitter:)

 

jag går och hänger mig eller nått !

alltså fyfan, humor = noll just nu ! men kikade runt på fejjan nyss och dog lite över två bilder jag hittade ... känns som om nån snokat en gång för mycket i mitt liv, så klockrent mig ! :D

Vild när jag sover? Ohja, slåss gör jag också !


Lägg till lite ljudeffekter på det där och ni har en ren kopia av mig :D 110% normal chey, japp :)

Massa katthår

Även om casper är söt, så är han hårig;)

Oopsii

Råkade köpa hårfärg igår och idag åkte den i! Nu ska jag snart äta sen fixa naglarna och träffa Sofie :))

Ugnspannkaka bjuds de på idag:))

På besök med skolan

Idag har jag vart en duktig tjej. Åkte genom skolan till en skola för att prata om min linje och kan säga att det som imponerade mig mest i lilla hallsta är skolans mat, jisses vad gott det var! Amazing vill ha deras mat i skolan ja tack :) (denna skulle kommit igår)

för tidig morgon för mig !

Ni läste rätt jag är verkligen inte van vid att gå upp såhär tidigt, men sånt är livet ! nu ska jag leka jätte duktig och snart sluta blogga, måste fixa håret, sminka mig(woooow applåder, fet tuff brud) och sådär .. mycket jobbigt ! Men ser fram emot att dricka min drickyoghurt, den är nog det bästa som händer mig om mårnarna alltså :D

Och tro mig, min säng var fööör varm och gosig när klockan ringde 05.30 ! jag är fortfarande död och skulle lätt kunna sova nu - fram till om 50 min(07.00), förstår ni mig när jag säger att jag har en "går och lägger mig igen"-känsla?

Dagens ridpass

Idag gick det mycket bra på loppan ! Hon var fin och envis :) men det löste sig snabbt, hon fick för sig att hon inte kunde ställa sig inåt i högervarvet och sidsteppade genom hörnen, taggad hest ? ja . Men det löste sig tillslut och hon gick som den pärla hon är. Utöver envisheten så gick allt bra, förutom en gång då hon slog in lite pass - tror det var i protest. Hon tyckte att hon skulle sakta av efter en bom som hon snubbla på men jag sa åt henne att fortsätta trava. 

Eftersom jag(som inte kan heddan helt) la bommarna med lite lite lite för långt avstånd mellan varandra så ville jag inte att hon skulle trava över dom för många gånger. Hon längde för mycket på stegen den här gången, vi ska gå försiktigt fram. Så vi gick över lite då och då - beroende på vad jag kände för. Och annars gjorde vi det som kom upp i skallen på mig. Testade lite skänkelvikningar, trav - halt - trav- och trav - skritt - trav-övergångar och lite annat smått och gått, hon lyssnade mycket bra och det är sånna dagar som idag som jag äälskar att rida henne, hon är helt klart bäst ibland ♥


Gammal bild på pärlan ♥

Bloggar i kylan

Sitter och väntar på bussen så skriver här för att tiden ska gå:)
Det gick super på passet idag, hon var jätte fin och lyssnade bra:D skriver mer om det sen från datorn!

En bild från idag på "min" fina pärla(L)

Ive got an idea

Gry Bergius

Im feeling azuum and I cant wait

Matte och lyssnar på Dannys mellobidrag amazing. Dör lite över att jag mest kollar facit, måste ta mig till räknestugan snart men helt seriöst så vågar jag inte:(

Inte bra

"innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan."
Ojojoj även om jag inte fattade de där helt så låter det inte bra tjocktext är det också:s vilket betyder att det är extra viktigt att se. Bör nog minska lite på mina tuggummin;)

Calippo shots (L)

sitter såhär på kvällskvisten och mumsar på GB's "nya" glass som jag äntligen kunnat få tag på ! fattar ni hur glad jag blev ? ♥



Blogg.se appen strulade så därför kom inlägget upp sent, var tvungen att lägga in bilden på datorn och hela köret :o inte okej ;)

På g hem

Hej mina kära. Idag är det ingen bra dag. Har min migränliknande huvudvärk, blev ingen idrott för mig. Och jag som ville ha det för typ första gången!

Ska hem och sova så jag klarar med stallet eller ja försöka i alla fall. Äta och dricka en massa och alvedon+ipren på det. Håll tummarna för att det blir bättre!
Slår det ut som det brukar kommer jag knappt kunna se .. Tur att jag och pärlan bara ska skritta idag! Saknat henne en massa:)

Blondgrape

Mums! (L)

Ny header !

Vad tycker du om den ? :D

Stanna eller bort ?? :)
Kommentera !

snygg eller vad !?

Dog lite när jag såg den här snubben på fejjan första gången ! himla snygg alltså :$ kanske kanske dra av några år men illa är det verkligen inte :D


Sen såg man ju hur hela bilden såg ut och även om han är snygg sådär, så blev han mindre snygg när man såg den här alltså :s
såntdär som jag brukar kunna fundera på lite såhär på kvällskvisten alltså :)

suget som uppstod

igår kväll när jag började lägga ner alla min kära nagellack i min nya "nagellackslåda". Vill köpa lösnaglar och måla måla måla, men icke det är något jag inte kan :s fast riktigt jävla sug har jag på det .. försökte övertala mamma men nej, det gick inte så bra :(
Jag behöver köpa ett nytt vitt nagellack också, min har blivit jätte seg :(
Men nu får ni se min fina låda :D va påväg att köpa en med Englandsflagga .. eller ja Alla deras dom därs flagga, kommer inte ihåg vad det heter. Men eftersom mitt rum kommer i så fall gå mer i USA så får man la satsa åt rätt håll ;)


el&energi

hejsan mina kära läsare, glömde bort er lite granna igår .. ibland händer det för mycket i livet !

min mamma fick mig att till hälla och tillbaka och så självklart gå där ett tag! otroligt att jag gjorde det och ja mina fötter är döda .. Vi var i alla fall in på Arken Zoo och jag ska köpa två råttor när jag flyttat hemifrån, blev kär i en av dom som finns där. Provade även en lyxshake på Max och jag svär på att den smakar som icas glass med krossadchoklad i !
Tummen ner på den !

Just nu har jag rast från ellektionen och kan ni gissa vad jag lyssnar på? *trumvirvel* YES ! RMK feat Winja - bara en gång till ! Lite kär i den låten ♥ Nu när du är borta(ur mitt liv) behöver jag änglavakt! Jag saknar det lilla jag fick varenda dag.

Nu ska jag fortsätta plugga på om Pellets, Luftvärme och Solceller eftersom Tjalle the nöörd kom tillbaka från sin "dricka upp min cocacola-rast" .. Och nej vi får inte ha nån dricka på lektionstid... Vilket är säpe eftersom lektionen jag ska ha nu är 3 timmar och 50 min .. Med sådär en kvarts rast ! yey! ♥

Min skola vill döda mig, eller nått !

Alltså maten idag ser ut som hundmat helt seröst ! Varför blandar man morot i mat? Morot ska vara hårt och kallt, inte mjukt och varmt!

man måste ta sig upp för att kunna falla ner

RMK feat. Winja - Bara en gång till


Hör du hur jag håller andan,
kan du ta mig dit igen
ta mig dit igen, bara en gånt till

och jag ville be dig stanna,
kan du ta mig dit igen
ta mig dit igen, bara en gång till

Hör du hur jag håller andan, kan du ta mig dit igen
ta mig dit igen, bara en gång till
Och jag ville be dig stanna, kan du ta mig dit igen
ta mig dit igen, bara en gång till

Godmorgon bloggen !

Eller nått i den stilen, även om det är natt så är det teknisk sett mycket för tidig morgon ^^ 

VIKTIG: JAG har i alla fall precis gjort klart en enklare header åt Emma(klick) och kom precis på att jag, aldrig aldrig aldrig ska klippa ut en häst igen :D nejdå, men det tar sin lilla tid alltså :)

och eftersom jag inte har nått större att skriva här så bjuder jag på lite bilder jag har på mobilen(egentligen skulle jag till ängsö, men icke jävla S å dra sig ur!!)



Tårtan från grönt kort-kursen, mumma !


Gillar den hära bilden :))


Selda den lilla sötnosen kastade sig ner och började rulla helt random på nattpromenaden sådär innan vi åkte till norge jag och ida :)


NORGE ♥


Varför har vi inte sånthär i sverige för ?!?! vavavava????





Mumsigt stopp i sverige på g hem !



Hubbomöte !



Tre stora dagar på rad !

Idag gick hon klockrent, inte ett felsteg så jävla bäst ♥
Igår var det exakt 10 månader kvar tills jag blir 18 ! läängtar !
Iförrigår firade jag och min fina pärla 5 månader tillsammans !

the answer to all my dreams
my sun, my moon, my guiding star
my kind of wonderful, that's what you are ! ♥

otroligt



alltså, vissa människor vet inte vad photoshop är och fattar inte hur mycket man kan göra i photoshop.. kolla på videon och jag lovar att om du inte redan visste så blir du chockad .. det är grymt att folk kan göra så, men fatta hur mycket tidningarna använder sig av det där .. jag lovar att dom har tjockat / smalat till så jävla många lite för överdrivet !

när EMELIE kan matten, då är det dags att fira !

image description
Emelie ♥ Kinder Maxi

b.e.h.ö.v.e.r _ s.e.r.i.ö.s _ h.j.ä.l.p

Tv: Som vuxen är det faktiskt min skyldighet att hjälpa till..
Jag: Och?
Tv: Jag har valt, vad väljer du?
Jag: Att slösa pengarna på mig själv!
Tv: Ring ....... eller gå in på unicef.se
Jag: Men nej förfan jag ska slösa pengarna på mig själv !!!!!!!
I brist på liv så pratar jag med reklamen på tv.. det jobbiga är att han som snackar svarar som om jag svarar "rätt" på hans fråga .. synd bara att jag inte är så mycket miljonär att jag faktiskt kan lägga ner pengar på barn jag inte känner :(

Trött på vl!

Ännu en gång e min käre buss försenad vilket leder till att jag missar nästa.. Trött blir man när bussen inte kan komma på rätt tider .

Får la sitta på donken igen forever alone för att vänta på nästa glad tjej nej! Men är snart hos pärlan och blir på bättre humör av de:)

åhh herregud !

okej just nu kommer bloggnivån ligga närmare noll ! ledsen mina besökare, men jag är för tillfället så jävla grinig att det inte ens kommer vara kul att läsa det jag skriver ..

Kan ju säga så här att den människa jag bor med inte är direkt mogen just nu .. hon kräver av mig att jag ska städa när jag vart borta hela dagen och hemkomen sådär efter halv 9 .. och när jag anser att man inte ska börja städa då så blir hon ju självklart tjurig .. jag förstår inte och jag är så himla trött på det här .. ursäkta mig men ibland fattar jag inte varför vuxna människor suckar över ungdomar.. Okej dom håller inte på med allt som vi gör, men beteendemässigt hittar jag lite för många som beter sig som småbarn .. omoget och inte okej när man är vuxen .. vad hände med föregå med gott exempel ?? 

Och påtal om ingenting så tycker hon att hon ska ta mitt studiebidrag som jag jobbar i skolan för att få och sliter för att inte ha frånvaro så jag får den där fucking tusenlappen i månaden .. den tycker HON att hon har rätt att ta ifrån mig .. samma sak som om jag skulle säga "nej du diska inte igår nu ska jag ha 10 tusen av din lön".. men skulle jag säga så då är det ju inte okej, men hon kan kräva mina pengar som jag jobbar för utan att det är fel ?! förstår mig inte på det här .. hoppas vuxenvärlden är mognare när jag kommer in i den .......

jag har ju alltid velat ha en !


Tänk er den där, med lite lite lite kortare svans ! mums ! (gillar inte när svansen är för lång, den ska INTE släpa i backen ! så det så :)

Matte

En uppgift där de står att man ska använda gradskiva ska jag klara utan, för att min skola inta har några! Bra va??

pyssel pyssel !

det är det när man har blogg.se blogg :D men nu är det nästan klart, såg att lite på kommentarsdelen måste fixas :s fy på mig !

Jag slänger upp update med bilder på tårtan från stallfikat imorrn ! nu ska jag göra mig klar för kvällen - skola imorrn, lml !

Dagens vill ha !


Geeee miiiig ! ♥ Vet att dom med usa flaggan är likadana, men emelie is in lööv så :)
Allt är från Gina !

nu vidare mot myskväll !

Idag förtjänar jag mig en myskväll känner jag alltså ! det är inte okej att vara sådär stel i ryggen som jag är - vet inte om jag tillbringar den själv eller om malin kommer ♥ men i vilket fall som helst så blir det att gå till hemköp och köpa nått namn namn och sen kolla på hur många lingon finns det i världen.. har inte sett den men alla säger att den är jätte bra ! så det är ju helt klart ett måste !

sådärja nu vet ni hur min kväll ser ut slänger nog ut nått lite mer intressant sen när jag känner att jag har idéer är seg och tom i skallen, skulle sitta fint med en suku laku(finskt godis)


en sån där dag

Hemma i sverige igen .. och jag är så sjukt trött och orkar inte åka buss, vill helst inte vara bland folk just precis idag, men jag måste .. varför måste man fylla 17 för? varför kunde jag inte bara vara 18 och ha körkort så jag kunnat ta mig till stallet själv ... hatar att fråga folk, hatar att få ett nej och hatar att dom slutar svara .. men vad ska jag göra? jag vill inte åka buss .. ilandsproblem, yes ! tillråga på de så måste jag bli hemma ett tag till för att ladda mobilen så att jag kan ta mig med buss dit och hem .. det är nog det värsta med att ta sig till stallet, hatar att ta mig dit - älskar att vara där - hatar att åka hem .. speciellt de där med att åka hem .. stanna på stan / centralen och känna alla blickar för att man är den där som stinker häst ! men tror det är mest för att jag är trött och att mamma är hemma och kan köra .. problemet är bara att vi inte har nån bil :s
livet går tack och lov vidare ! men kan lova att idag tänker jag inte kräva nått av ridningen, det kommer vara mörkt när jag kommer dit och vet inte hur vägarna är så idag bara skrittar och travar vi för att röra på oss ! :)

gammal bild på loppan ♥
tack och lov att älskade hästen i alla fall alltid får mig på bra humör, även om jag kan bli lite smått sur på henne .. men en sak i taget .. mobilen måste laddas så jag inte fastnar ! vill gärna kunna ta bussen hem !

Reklam !


Bästa Ica reklamen!



Comviq Krille ♥


Helt klart dom två bästa reklamerna jag kommer på just nu :D

Sista natten i norge ! + svanar

Imorgon står en ca 6-8 timmars bilresa framför mig .. känns ju underbart, eller? åker 8 imorrn bitti och tycker synd om mig själv måste ju fan gå upp tidigt :o

Har i alla fall bestämt att jag och min kamera ska hit i sommar igen och hemsöka ida ytterligare än gång .. det årliga "åka på 'semester' i dalarna" verkar inte funka D: ida ska sommarjobba(om hon får jobbet) här i norge så, då får la jag våldgästa henne här i stället :(
Saknar redan allt här även fast jag fortfarande är här, känns nästan hemskt att jag ska hem även om jag vill hem liksom .. fml. ajja snart packa ! slänger upp några bilder på svanarna också :)

De fula ankungarna !

kan nån stanna tiden ?

Pepsi, hunden med stil !




1a mars !

Idag har vi haft asmysigt i solen ! När idas lillebror kom hem från skolan(han hade lov förra veckan) så bestämde vi oss för att gå till vattnet och släppa Pepsi. Har inte hunnit kolla på bilderna än, men slänger upp dom i ett inlägg och ett inlägg på alla svanarna! Våran fina tur till vattnet blev nämligen förstört och två svanar som tyckte att stranden var deras ! Både jag och ida är nämligen rädda för svanar så det funkade bra, hon sprang först sen sprang jag ! hahha måste sett kul ut, men jag gör lite mer för att få bilder än hon ;)

IDAG har jag även tänkt mycket på vad jag vill göra efter att jag slutat skolan. så här har ni mina top 10 ! :D