Drömfångare

Är nog nått av det finaste som finns! var påväg att införskaffa mig en idag, men den var tyvärr inge fin :o bara den med vargen på den handmålade fjädern, men det var liksom bara självaste fjädern som var fin :/

Bilder från Google!
Ska införskaffa mig en som den övre snart, och som den nedre när jag flyttat hemmifrån! Kärlek ♥

If happy ever after did exist, I would still be holding you like this

All those fairytales are full of shit. One more stupid love sing I'll be sick!

Solen skiner, its amazing ! nej inte riktigt men ungefär det har regnat typ sen vi kom vi har haft sol kanske två dagar, inte okej. Fortfarande inte så mycket kuligt som hänt, spöat mormor&morfar i phase10, tror jag de heter.. Faktiskt mycket roligt :D

Åt förresten idag en Magnum White, säljs dom i sverige !? har för mig att dom har gjort det men inte säljs längre.. I alla fall så var det de godaste jag någonsin ätit till frukost, vem älskar inte vit choklad och sen magnums vanliljglass namnam in löööv ♥
 
Grattis till Mormor&Morfar som igår firade 40 år i bröllopssak ♥

Min dag är räddad ! :D

Av lite glass, så sjuukt .. Det är förövrigt fortfarande dåligt väder här.. yey! och kameran gömmer sig fortfarande.

Däremot så kom jag på att jag har vart störd - det första jag gör när jag kommer till finland är att kasta mig på Jaffa, hartwalls till och med tror jag de heter ;) Och den här gången följde inget med först igår och det tog mig alltså 3 dagar att köpa en :o sjukt - intresseklubben antecknar jag vet :D men nått måste jag ju skriva.. Ajja livet räddas av lite Ben&Jerry's ikväll, yummyyy :))

 

för fyra månader sen

så var jag säker på att du väntade på mig när jag kom.
för två månader sen så visste jag att du försvann ur mitt liv, vare sig jag ville eller inte.
och idag när jag kollar på alla bilder så känns det som att allt vore en enda stor mardröm och att du fortfarande väntar på mig när jag kommer hem från finland. Men det är inte dig jag åker till, det är en annan häst som jag måste bygga upp ett nytt band med.. och ja, det är jobbigt att börja om jag ville utvecklas med dig...

Tro mig när jag säger att det regnar...

Det har regnat sen vi kom i söndags.. Däremot har det vart några ställen med uppehåll men annars vräker der ner! vilket leder till att man skjuter upp allt och skiter i att göra någon nytta haha! igår skulle jag och mormor gå en långpromenad med hundarna, ni kan ju tänka er hur den gick. Mja gick runt vad blir det 6 hus? sen tillbaka och kolla på film för att sen sova!

I alla fall har inte gjort något kuligt, dagens höjdpunkt var att kolla kläder på HM och ja, äntligen har det kommit HM hit, wooow !!! :p nejdå men slänger upp en mobilbild från båten så ni har nått att kolla på :)

Snart bär det av mot storstaden!

För att sen dra över havet med båten till finnelandet ! vara där i ca en och en halv vecka och sen bila hem till Sverige igen. Alltså ja ni får förstå det kommer nog ta några dagar i alla fall :p får se om vi stannar och fiskar på vägen hem.. Hoppas på att få många bra bilder :D

Provar på snabbinlägg !!

Hihi hittade en liten rulig grej nu såhär från ingenstans :D packar förövrigt inför finland och bör ju fortsätta med det nu .. hmm men ja en liten paus kan jag ju göra faktiskt, springer runt som en tok - hittar inte ens väskan jag ska packa kläder i :s bra start på fredagen mamma kommer hem om ca 30-50 min tror jag och efter det ska vi åka och jag måste diska! fan sov lite för länge idag :s nej nu ska jag fortsätta - ska ska ska ska !

Ändring på blogg.se

Ni som bloggar har säkert redan märkt den, men det har inte jag och jag är heeeelt förvirrad må jag säga.. Hoppas det blir bättre när jag lärt mig det här, hoppas! för just nu tycker jag den är rörigare än den förra..

I alla fall :D var ju ute hos min prins idag och vi red lite i paddocken och så gick vi ut och gick på upptäckningsfärd! han var stel som en pinne och jätte nervös, men sånt är livet det får man vara när man är ung.. Tycker bara det är jobbigt att jag åker iväg imorgon och till finland på lördag. för annars hade jag åkt ut imorrn igen och gått lite till så att han vänjer sig. 
en gammal bild på kamelen ! :D lägger upp dom nya sen :)

Jag vill bara känna på din kropp, kropp hela natten men mina vänner säger stopp, stopp håll i hatten !


världens finaste fluffClyde ! Mot stallet strax ! :)

Tårarna rinner

Hittade denna på Two Passion och jag lovar att tårarna började rinna när jag såg den.. Alltså från att vara typ stendöd till att gå runt.. Hade det vart min hund hade jag dött av lycka ! Måste ses!

Ny Doft ! Ralph Lauren

Kärlek till min nya doft, tack älskade moster för den, lovely !! ♥♥

Strömsholm !

Och där blev drömmen om att bli fotograf lite starkare! Gjorde i lördags mitt första "jobb" som fotograf på ett dop och i söndags var kameran med till Strömsholm :D

Ryttare och Ägare hittar ni hit(vilket jag inte tror ni gör men jaja) så skicka iväg en kommentar med mejl och vilken häst du äger/rider så får du en drös med bilder på mejlen. Bara de flesta blir bra :D helt gratis !

FEI Grand Prix Kür Freestyle (tror jag de va, förstod mig inte på allt)


Skulle inte vilja vara häst eller ryttare under denna ritt.. det verkligen spöregnade :(


jag kom på att jag gillar dressyr, det är himla snyggt när man kommer upp i dessa klasser !













Riddarna/Tornespel lr. liknande



Prins Gustaf Adolfs Minneshoppning 150cm hoppning bed WR
















Lördag!

Idag har jag lekt proffsfotograf på S&T's dop för lilla Lowe! Blev även bokad till ett nytt dop, så det kanske blir något med fotosaken. Får la se:)

Och imorgon taggar vi Strömsholm!! Blir lite mer fotografering där:D synd bara att jag inte har en massa pengar så jag kan köpa en massa saker till Clyde!

you are the reason why I cant let this fire die, in my heart!

Världens finaste åring !

Send out an SOS, come save me from this mess, that Im in. You rule an iron fist, still here in spite of this, light the flame. Keep it burning close forever, keep the life we have togheter. And someday when its grey and colder you'll think back to what I told you, what I told you! That you are the fire, baby, the fire! And I dont need no water, no I dont need no water.

i dig lever hon fortfarande kvar, önska allt vore som det borde va. saknar henne så, varenda dag.

en sak som jag inte förstår mig på, tyvärr


Är det här med "Följa varandra på bloglovin'??" eller "Följ mig på bloglovin' så följer jag tillbaka!".. Jag förstår inte, är det nått mega populärt med att ha många följare på bloglovin? Jag vet inte för att jag inte kan länka min blogg dit på grund av nått jävla problem ... Men jag förstår inte, varför följer man random personer på bloglovin om man inte är intresserade av dom? För är man det behöver folk ju inte säga till/muta/fråga folk om de vill följa en, då räcker det ju med den där enkla Bloglovin saken på bloggen.. Fast det kanske bara är vad jag tycker. Men på den tiden jag hade bloglovin så följde jag bara folk som var intressanta för mig, men ja .. vad vet lilla jag?

Förresten var klar med alla saker, förutom plugga till provet kl 23.11 igår, stolt brud :D och klarade till och med provet, tror jag :D och allt är inlämnat som det ska ! slutade även kvart i tolv idag, junitrofen och jag får inte vara i solen, så nu är hårsprayen inköpt och nu ska jag till ica och köpa nått så jag kan äta och sedan blir det åka till Clyde i ton av solkräm med 50faktorssak (y) Imorgon är jag ledig och på torsdag slutar jag :D drar då till min prins igen med käraste moster och sen hem till henne och katterna hela helgen :D mycket att tänka på, ska fixa lösnaglar på Sabina och måla Sofies naglar imorrn, får se hur de blir :))

inlämningar innan skolan är slut kan ta sig nånstans !

Har:
Svenskan, börjat med
Energi - hybridbilar
PROV - IMORGON !!!!!
TVÅ elinlämningar på ca ett a4 vardera om olika elsaker... 
Engelska - Läsa ut en bok som jag aldrig läst och skriva en redovisning på den ...
jag får ingen sömn inatt .. kommer vara vaken hela fucking natten och jobba på det här.. Och den enda jag börjat med är svenskan och jag kan inte bli klar för att jag inte får ett jävla svar! INTE ENS PÅ INTERNET !!! suger balle just nu, jag hatar skolan, jag hatar plugg.. varför får inte jag ta studentetn iår?

Tillråga på det här så la min energilärare en ny bok framför mig idag, för den kursen skulle vi ha gjort på det här halvåret... har vi gjort den ? nej ... för den ska vi börja med TVÅ dagar innan skolan slutar.. idag läste vi igenom till sida 80 och tror hon att jag kommer ihåg nått nu som jag inte vetat innan då är hon .. ursäkta mig men störd.. för det där gick in och ut.. för mycket information på ca 40 min ....
har jag nämnt hur skoltrött jag är? och hur less jag är att det ska gå ut över oss att skolan inte får tag på lärare !? och hur ännu mer less jag är på att den jävla "nya gymnasieskolan" ska förstöra allt? Ja det är säkert skitbra om 4a år ... Men idag har vi inga böcker, ingen utrustning och en pyttenliten grej som man kan jobba två pers på kostar 80 000 vilken normal skola med 20 elever har råd med det? och det är ju bara en sak av allt nytt vi ska ha .. varför kunde dom inte hålla sig till den normala gymnasieskolan? allt hade vart så mycket enklare då..

ajja nog med klagomål och all skit, nu ska jag fortsätta med skiten men har lust att hänga mig ..
OCH jag ska ju troligen gå på sommarlovsskola, tror ni jag fått nån information om jag behöver det ? nej för nu är läraren sjuk och ingen annan lärare vet ett skit .. och tror ni jag fick veta hur det gick med mattenationella? nej för läraren är sjuk och ingen annan lärare har svaret.. Varför pratar inte våra lärare klarspråk med varandra!? nu vet jag ju för i helvetet inte om jag ska lämna in och betala för sommarskolan eller inte, kan ju inte betala pengar för att inte sen gå dit eftersom man får tillbaka pengarna när man skriver slutprovet, vad är de för sjuk regel förresten !? är det ingen som tänker på att det finns folk med arbetslösa föräldrar som inte kan kasta ut pengar hit och dit .. för dom pengarna ska in imorrn, lycka till tror dom jag skiter pengar?

Prinsessans Födelsedag ! ♥

Idag fyller min Sessa Zoya hela 16 år, tanten ! Önska jag kunde vara där och pussa om henne och ge henne godis! men det får räcka med att ägaren får pussa henne från mig så får jag attackera henne med pussar när jag träffar henne, bättre sent än aldrig. 



Grattis mitt hjärta, hoppas du får fler ! saknar dig ♥

Dagens garv !

Hahahahaha jag döööör varenda gång !!!!

Helgen med finaste pojken !

I lördags så kämpade jag mig ut till Näs, trotts att det näst intill blåste storm därute på åkrarna. Tog mig nästan 30 minuter att gå och det brukar ta migen kvart till 20.. Så ni förstår nog hur jag hade det. Som grädde på moset med vinden så spöregna det ju och paraplyet jag hade tålde inte vinden = blöt emelie gå längs gatan i luva och hängande paraply som vikt sig åt fel håll och vägrade vika tillbaka sig. Kom i alla fall in i stallet, blötare än en dränkt katt och där väntade en blöt Clyde ivrigt på mig. På grund av vädret så valde jag att inte rida, även fast vi har TVÅ ridhus.. känner att jag inte är van vid ridhus. Så han fick stå igår vilket tog emot idag.

Idag så möttes jag av en Glad Clyde som skrittade emot mig i hagen när jag kom gåendes. Gick in för att byta skor och tog in honom i stallet. Märkte redan där hur busig han var och övervägde att släppa honom och busa i ridhuset. Men samtidigt visste jag att han behövde få lite mer än bus att tänka på.. Så vi gav oss ut till krångelgärdet - våran ridbana. Vi är utomhus men ändå nära, perfekt! Fast så perfekt var min tänke inte då Clyde blev jätte nervig och rädd för nått.. Så vi var en halv meter ifrån att krocka med ett träd. Men han är smidig den där ponnyn, vek av innan nån av oss slog i tränet - jag nuddade inte ens grenarna! otroligt, trodde jag skulle bryta nått där. Sen var det bara mjukgörande som gällde eftersom han var spänd som en stålfjäder, mycket jobbigt. Dock trevlig och snäll när vi gick hem igen ! :) dock lite bus kvar :D

suddig bild. Finaste Ponnyboll♥