sjuk + Flicka 3 = ♥

Så exakt så blir det, jag ska kolla på Flicka Country Pride nu :D:D

Onsdag

Blev ingen tre timmars engelska för mig idag, hamnade hemma i sängen och kurar ihop mig under en filt. Fyfan känner mig som sju svåra år förstår inte mig på det här! Skulla läsa mig igenom 50 sidor igår, läste två och fattade inget av det som stog, ändå kan jag ju liksom det jag läser om! Helt galet.
 
Hur som haver så är jag jätte sotis på min moster som är utomlands och neger efter en dag :o eller det kanske är två.. Men herre min gud vad brun hon blivit, vill med :( ajja, tänker inte skriva mycket mer för bara det här blev jobbigt för mig haha, ska nog slå på en film jag sett tusen gånger och sova lite till.. blä, puss hej!
 

Tävling


Klicka HÄR för att komma till Speaking Horse :)

Tisdag och sjuk

Kan lova er mina små söta att jag håller på att dö, blev pang bom jätte sjuk.. Har inte känt mig såhär hängig på länge! När jag väl är förkyld så är det bra under dagtid, men nu finns huvudvärken där, näsan, halsen och vi ska inte ens prata om hur jag nyser.. Helvete! Vill inte vara sjuk! Och självklart ska jag välja den veckan när gammelmormor är i Sverige! Ååå vad trött jag blir på mig själv nu:(

Hur som helst så är jag i skolan har precis blivit fotad med klassen, satt iår igen, fuck! Lektionerna tar inte kål på mig, eller inte än. Nu står en och en halv timmes svenska framför mig ha det kul! För det ska inte jag! Mest taggad är jag ju för tre timmars engelska som jag ska ha imorrn men vafan! Behöver ha engelska två gånger i veckan..

Kanske är dags att berätta hur det verkligen ligger till.

Just nu sitter jag och kollar ut på regnet.. Blev inget Dalarna för min del. Jag hamnade på akuten med en knäskål ur led.. Bra jobbat va? Hur som helst så tillbringade jag torsdagskvällen nerdrogad på akuten med endel smärta.. Har vart mestadels sängliggandes eller soffliggandes för att det gör ont att gå för mycket +att jag belastar det andra knät fel så jag får ont där med.. Så min helg har inte direkt varit på topp! Men jag har äntligen fått min drömfångare :D

Angående knät så är jag mer rädd för att få samma medicin igen än vad jag är för att knät ska hoppa ur led.. Även om det gjorde sjuhelvetet så jävla ont så var tiden med medicinen värre.. Det kändes som om att nån tryckte ihop mig i min egna kropp och styrde allt så att jag bara kunde sitta och titta på.. Jag vet att jag prata men jag hittade inte min egna röst, jag kände inte mina händer och visste inte hur jag skulle styra dom.. Ändå lyckades jag krama om spypåsen.. Jag lyckades ta den till munnen men jag vet inte hur.. Värst var nog när ambulansmännen frågade nått och jag öppnade munnen för att svara men hittade inte rösten och sekunden efter så hör jag min egna röst svara på frågan, men jag vet fortfarande inte hur jag lyckades. Sen ska vi inte prata om den delen där det kändes som om att jag svävade(från när medicinen börjat värka tills jag började vakna till liv i ambulansen), kan inte ens förklara det. Men det var så jävla läskigt! Och när jag väl var klar i skallen på akuten så hade jag mer ont i handen där saken för sprutor satt än vad jag hade i knät, men ja.. Det blir ingen ridning för min del på ett tag och så ska jag snart till en sjukgymnast.. Men värst är nog skolan och alla jävla trappor! Vet inte hur jag ska klara den delen:(

Gulligt var det i alla fall att jag fick hålla en av ambulansmännen i handen när dom först satte in "nålen" och sen när jag fick själva sprutan! Torsdagens ros till dom! Men nu i efterhand vill jag träffa dom, jag vet inte om jag skrek? Om jag pratade när jag var helt borta? Hurfan lyckades dom få ut mig ur tåget? Så många frågor och inga svar..

efter mycket om och men

så insåg jag att det var dags att ghosta om datorn(läs den fick virus) men nu mår pumpan nästan helt bra igen! bara photoshop som saknas ;)
 
hur som haver så åker jag om några timmar till dalarna, men först gå till ica och köpa nått snabbt och enkelt att äta :p så kommer inte skriva först på söndag igen!

when there's sunshine we'll shine together

Dag två i skolan avklarad och jag vet varken om jag ska tycka bu eller bä.. Kan ju säga att jag tycker om min klass lika lite som förra gången, men den här gången slipper jag ju dom värsta ! (y) så väntar på att de ska dra igång med schemat(som jag förövrigt inte sett) innan jag drar en slutsats - men är lite mer taggad på det här iår ! Nu kör vi och vi kör hårt, framtida jobb hej? :D
 
Däremot är min nya mentor jätte virrig ! undrar hur det här ska gå, har även en ny ellärare.. Så japp, vi får se men nu kör vi hårt! två år kvar, sen kommer jag la önska mig tillbaka till skolan men jag är fett sugen på att komma ut på praktiken nu! Taggad tjej? ja! :D Kom på varför jag valde el för ett år sen och några månader igår :D
 

ont i magen..

känns verkligen som om att jag ska börja ettan imorrn igen, fyfan ! galet att det är så när jag ska gå med folk jag gått med i ett år, bör ju inte vara nervös alls nu.. Men det är jag och därför tänker jag gå och lägga mig! hoppas att jag kan somna och att jag sover som en gris, klockan står på ringning och imorrn börjar verkligheten igen! here we go! håll tummarna så att bussen inte kör på mig imorrn, eller nått!
 

fin bild c: ♥

You think I'm just too serious, I think you're full of shit !

Och helt plötsligt så var det söndag, imorgon börjar skolan igen - fml. Och bara för att jag gick upp tidigt imorse så känns det som om att klockan är typ halv 12 och att jag borde gå och lägga mig igen. Bra jobbat kommer fan somna sådär 6 i soffan varenda kväll första veckorna, för nu måste jag ju börja anstränga mig igen ! haha 
 
förövrigt har jag inte gjort något vettigare än att spika upp tavlor, lacka bord, köpa mat och baka bröd. Stört att sånt skit tar upp en dag från ingenstans! Ska läsa igenom böckerna en sista gång innan det är dags att göra kvällsmat. Sen är dagen slut ungefär och ska jag vara ärlig så vill jag bara lägga mig under täcket med min filt igen och sova! Ajja verkligheten kallar! Och så bara måste jag bjuda på en egobild.. Vet förresten inte om jag trivs med nya färgen, eller jo om man tänker på "mörkheten" så ja, men jag tycker den är lite mysko ! haha ;)

Lördag

min dag har varit jätte knasig.. Natten ännu värre! Har drömt helt galna grejer och va tydligen vaken klockan 5 och pratade som om att jag varit vaken i ett par timmar.. Hmm börjar fundera på om jag är besatt eller nått:p hade även tänt lampan !? Haha i alla fall så vaknade jag och var slutkörd.. Så va vaken nån timme och tog en powernap.. Har färgat håret och fixat en massa tavlor men det ser verkligen ut som ett hem nu:) bild från nya drogspelet och skriver ordentligt från datorn imorrn:)

idag är det ingen bra dag

idag är det en väldigt dålig dag. Idag är det exakt fyra månader sen min pärla försvann.. Idag är det en dag där jag bara tänker tillbaka, idag är en dag där tårar rinner och smärtan är lite värre än vanligt..
 
den 17 april 2012, ett datum som föralltid kommer jaga mig.. Ett datum som alltid kommer finnas i mina hemskaste mardrömmar..
 
122 dagar med saknad, 122 dagar med konstant smärta, 122 dagar med gråtattacker.. 122 dagar utan dig..

Men jag har i alla fall gjort en massa nytta hemma i ett försök att inte minnas, att inte tänka tillbaka.. Och större delar av dagen har jag lyckats le och låtsas som att jag mår bra idag. Jag har lyckats skingra tankarna.. För en gångs skull så lyckas jag, med något jag aldrig trott att jag skulle behöva kämpa för att lyckas med.. 
 
Kan inte fatta att det känns som igår, det känns verkligen som om att det var igår jag höll om henne för sista gången.. Och den känslan som jag kände då, den hänger kvar i luften.. Som om att det är något jag glömt göra, den finns där jag vet det och jag känner av att något är väldigt fel.. Men kan aldrig sätta fingret på vad det är.. Men idag vet jag exakt vad det är jag inte kunnat sätta fingret på och därför är det ingen bra dag idag...
 

fredag

och jag hamna hemma igen, blev inget stall på grund av foten.. Som förövrigt är mycket mycket bättre :D det är bara det där att gå med sko som är jobbigt fortfarande, just för att den klämmer där jag tappade lampfoten eftersom jag fortfarande är lite svullen.. Men utöver det så är allt annat prima :D dags att vända på dygnsrytmen .. ska gå upp imorgon och på söndag och på måndag även fast jag inte behöver, men ibland måste man vända tillbaka dygnet..
 
Så det blir inget stall idag eller imorgon, utan på söndag :) Har förövrigt blivit bokad som "fotograf" igen :) Dom som har häst på samma ställe som Z står gillade visst mina bilder så ska åka dit och fota lite och träffa min sessa snart igen :D så jag har något att se fram emot, även fast skolan börjar haha :p
 

börjar bli nervös

.. skolan börjar snart, jag vet inte ens om jag vill dit.. fyfan vill ta studenten nu så jag slipper skiten.. Hoppas all stress och annan skit från förra året är borta.. Vill faktiskt vakna om mornarna och känna att jag vill gå upp och inte att jag vänder mig om och somnar om.. För en sån liten sak är stor för mig och det säger mycket om hur jag faktiskt mår när jag går i skolan.. Och allt för att det finns många idioter i världen.. Men jag ska pallra mig dit, le och låtsas att jag mår bra.. För iår ska det fan bli bättre än förra året punkt. Och hoppas det blir det med mindre klass och förhoppningvis den lite seriösare delen.. Vet en som inte hamnar där men thats life.. Hon vill helt enkelt inte gå samma linje som mig! känns som om att jag börjar ettan all over again, men den här gången vet jag i alla fall vilka jag går med..
 

blev inget stall idag

och blir inget imorgon heller för den delen.. Däremot kan jag säga att det är så mycket bättre nu.. Jag kan gå nästan helt normalt, ibland kan jag inte men oftast. Foten är bara svullen där jag "tog smällen" och jag är superöm.. Ibland gör det äckligt jävla ont och ibland går det bra.. Men vågar inte utmana ödet och åka ut till stallet imorrn.. Gå längre sträckor gör jäkligt ont.. Och med en sko som klämmer på det!? jag tror inte ens jag får på mig stallskorna :p
 
Hur som helst blir det en "lat"dag imorrn igen.. Och så får vi se vad helgen bjuder på, hoppas jag kan ta mig ut till fellen men jag är inte så himla taggad på att gå till stallet från bussen och tillbaka.. Plus att gå ännu mer för att ta in hästen :( men vi får se, det kanske är skitbra imorrn, hoppas hoppas!
 

illamående är bara smeknamnet

jag är så äckligt jävla klumpig ibland.. Och ibland bör det räknas som ett handikapp! Men idag kantade jag nog allt klumpigt jag någonsin har gjort. Skulle pyssla i rummet, men det blev lite för mörkt så bestämde mig för att flytta på min golvlampa så den står på andra sidan sängen och alltså närmare mig. Så tappert började jag bära den runt sängen, kanske 20 cm över marken och mina fötter. Och sen går lampans "fot" av och landar rakt på min ena fot, såklart och den är ju inte lätt precis! släpper lampan i alla hast, den landar tack min gud på sängen och sekunden efter ligger jag och småskriker av smärta.. Försöker kväva skriket och hoppar sen ut från mitt rum och hoppar runt i hela hallen, fyfan va ont det gjorde. Snabbt därefter skulle mamma visa mig nått så hoppar ut på balkongen - med en orolig blick och frågan "vad har du gjort?" Står upp ett tag, tar av mig strumpan och ser världens minsta, kanske lika stort som översta tredjedelen av mitt lillfinger, mörklila blåmärke. Skrattar smått för mig själv och undrar hurfan det där kan göra ont.. Sen kommer skriket i öronen, illamåendet och jag känner hur jag förlorar mig själv, ingen känsel i fingrarna eller nått.. Sätter mig på stolen på balkongen, upp med benen på räcket och huvudet mellan knäna. Snabbt piggnar jag till men illamåendet stannar och skriket i öronen.. Sitter ett tag och pratar i hopp om att det ska försvinna.. Hamnar sen i soffan med en hink bredvid och benet högt. kollar igenom en film och hamna nu på min stol i mitt rum..
 
mår fortfarande jätte illa, huvudet värker, öronen tjuter och jag kan inte gå för att det gör så ont, eller jo jag kan gå om jag går "rätt".. illamåendet kommer och går i vågor - ena sekunden värre än andra och jag ska gå och lägga mig efter det här.. Hoppas att min fot mår bra imorgon och att jag kan åka ut till Clyde! Hoppas även att min fot är hel.. för just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen och har inte tid med en massa gips och skit!
 
bildlöst!

Länkbyte :)

Kika in på deras blogg :D

http://amelieochemelie.blogg.se/ http://amelieochemelie.blogg.se/ http://amelieochemelie.blogg.se/

VINNAREN av bloggtävlingen är ....

trumvirvel......... Amanda! 
Hör av mig till dig alldeles strax! :) Grattis!
 
Anledningen till att jag skrattade lite gott efter att några hade anmält sig var för att alla förutom två svarade 5 månader vilket var fel.. Det var bara Amanda som svarade rätt ;) Jag skötte Heddan i exakt 6 månader och 10 dagar! Och A gissade på 6 månader :)

Svaret hittar ni genom att kolla i menyn och klicka på bilden som är högst upp, lite längre ner på sidan som man kommer in på då står det hur länge jag skötte Heddan! :) Dock är det den enda bilden som är klickbar än så länge, ska fixa info om dom andra två sen när jag gjort klart två designer som ska bort!
 
Grattis ännu en gång Amanda!

Bilden ni skulle klickat på ;)

Hästledig

Så hamnade på dollarstore igen.. haha det börjar bli en dålig vana för mig det där :( Men jag och mami smet dit igen och kan ni gissa vad jag köpte !? Jo exakt, mobilskal! ♥ Mobilskal är som hundvalpar(eller andra bäbisar man tycker om), man kan helt enkelt inte få nog av dom och man kan köpa hur många som helst bara pengarna räcker! Sen kräver dom ju inte samma vård som ett djur så i längden blir det ju mycket billigare :D Men mamma tycker jag har för många nu, har bara tio stycken :( 

Hur som helst så måste jag åka tillbaka till dollarstore imorgon för jag var smart nog att inte syna skalet jag tog! Det var ju självklart förstört! bra jobbat bara åka tillbaka le visa kvittot och byta(y) om man får det.. jag hoppas det annars blir jag faktiskt lite arg.. Det var ju inte jag som förstörde det!? och när man köper nått ska det vara helt och rent! punkt. Inte för att jag brukar dissa och så men Dagens diss går helt klart till dollarstore.. suck suck, även om det är billigt ska det vara helt jag köper ju inte begagnade saker liksom ... Det är bara då man inte kan kräva att rätt ska vara rätt!

Dagens pass med C, igår!

Haha oj, blev lite galet igår.. Var inte hemma först vid 10 igår kväll och en halvtimme efteråt gick bussen vidare så jag har sovit hos S inatt! Men nu ska jag skriva om hur det gick igår!

I början var Clyde riktigt off han gick ibland inte ens fram i skritt. Sur tjej är bara ett ord av vad jag var igår och så höll han på första tiden av passet - vilket knäcker mig jag vill att han ska va fram som han brukar vara! Fick slita rumpan av mig för att få fram honom i jogg och under en tid höll jag på att bryta ihop. Var påväg att hoppa av och springa därifrån ungefär, men tack och lov att jag var envis igår för från ingenstans så slog en klocka till i Clydes skalle. Var verkligen som om att han sa "Men jahaaa ska vi trava över bommarna!? varför sa du inte det på en gång???" Och smackade jag på en gång så nästan flög han fram med spetsade öron och helt plötsligt blev passet så roligt att jag inte ville sluta! Och han var så duktig min fina kille ! :) Lyfte benen jätte bra och jag bara satt och skratta och berömde honom! Tycker det är jätte roligt att rida över bommar barbacka! min fina skruttponny♥ Så gårdagens pass var en blanding av många känslor, men jag gick därifrån och log som det fån jag verkligen är! :D
 

Det kanske är meningen, att man faller isär för att kunna bli hel igen?

Avgör tävlingen nu i början av veckan. Idag ska jag ut till prinsfellen, bomövning står på schemat! Bara jag får tag på rätt mängd med bommar, annars blir det jobbigt haha ! nej men då får jag komma på en ny plan på plats, eftersom jag är såå himla duktig på sånt! Ja, inga kommentarer men jag skriver igen sen när jag kommer hem och berättar vad vi gjort och hur det gick .. Hoppas han sköter sig bra idag :)
 
hör du hur jag håller andan, kan du ta mig dit igen? bara en gång till ♥

mitt första ytklipp ever

blev på min lilla sessa eftersom den på Heddan inte ville laddas upp.. Gjorde endast denna för att få ihop lite bilder, både nya och gamla på oss två ♥
 

Dagen hos Zoya

var mer än underbar! har haft lite att göra så inte hunnit skriva något innan men nu kommer det.

Att komma dit och att se min sessa i hagen.. Jag kan inte säga mer än att jag blev hel, varm, lycklig, fjärilar i magen. Jisses vad jag saknat den hästen, enormt! Och jag hoppas verkligen att hon saknat mig. Vissa stunder var hon sådär reserverad som hon var när jag började rida henne och sen vissa stunder så var det som att vi aldrig varit isär. Som om att jag hade träffat henne varenda dag sen hon flyttade ifrån västerås. Vilken nu i efterhand gör ont, väldigt. Det får mig bara att sakna henne mer. Tur som fan att jag såg hur lycklig hon var där, annars hade jag snott hem henne så att hon hade fått stå på min balkong ;) och det hade ju inte varit något vidare liv hahaha
 
Hur som helst så red vi lite i paddocken och hon har haft sommarlov på grund av vädret och hennes känsliga rygg, om jag förstått det hela rätt.. Så provade mig fram lite granna. Och jag kan inte fatta att det jag hade så jäkla svårt för när jag red henne gick som en dans på röda rosor idag, trots att jag inte ridit henne på över ett år. Tack Jossan, det är din förtjänst och i samma stund som jag fattade att hon och heddan skulle ridas på samma sätt så började jag nästan älska dig! Tack, tack, tack!(om du läser det här) Dock så var det mest stretcha som vi körde på och lite små steg här och var som jag plockade ner henne. Egentligen bara för att jag kunde. Sen fick hon gå som hon ville.. Och jisses den traven - jag är van vid Clydes jogg nu haha! Men fick tillslut kläm på det också igen. Krävde dock inte alls mycket av henne.. Det var som att cykla efter att ha varit utan det en längre period. Man vet hur man ska göra, men kroppen är inte lika snabb som hjärnan är bara för att man är ovan. 
 
Men jag vet inte vad det var mest som gjorde att jag ville stanna där föralltid, stämningen? Ja det kändes hur som helst som att jag hade varit där hela tiden och "flyttat dit" med Zoya. Jag kände mig hemma helt enkelt. Kan lova att jag vill tillbaka dit nu! Varenda dag! Ajja bjuder på lite bilder snabbt :)

Varnar er för att jag inte ridit henne på ett helt fucking år!
Skrattar av ren lycka, saknat min sessa ♥

viktigt att koncentrera sig, men undrar vad jag tänkte på där ...?

fortfarande i mina tankar !?

suddig bild, förlåt!


Hon är så vacker ! ♥







Idag är idag!!

Och idag är en mycket speciell dag för idag får jag träffa min sessa! Har inte träffat den hästen på mer än ett år nu! Så jag är jätte glad idag!:D

Igår var min prins envis som en gris:p men jag är stolt över honom för vissa stunder så gick han jätte bra, andra försökte han få göra som han vill=envis Emelie försöker få sin vilja igenom! ;) men men hoppas han inte är lika envis till nästa gång, som blir i helgen om allt går som det ska! Och förövrigt så märktes det redan i stallet hur han var :p

Översta bilden är på Zoya, sessan, och understa på Clyde.

Påminnelse till mig själv

http://asalinnea.blogg.se/2012/august/parlor-pa-horlurarna.html
Detta ska provas! Bara ner på stan och köpa pärlor C:

bild från google!



dålig på att uppdatera!

Nejmen den här gången är det faktiskt blogg.se's fel.. För mitt inlägg via mobilen ville inte komma upp, varken det jag skrev i tisdags eller det jag skrev igår..
 
I tisdags skulle jag ju gå till erikslund från mammas kurs.. Slutade med att vi gick till S och lånade bil, mohahaha! Stannade sen kvar där över natten och kollade på House of wax.. Och jag kom där någonstans på varför jag inte har sett den igen .. Först klippa hälsenorna - yrslig.. Sen dra av vaxet på snubben som blev vaxad levande.. Och jag var påväg att spy.. Vissa saker klarar jag verkligen inte av .. haha, det slutade med att jag satt i köket med huvudet mellan knäna och lyssnade på droppande vatten fast det typ skrek i mina öron. Usch hatar när folk klipper av hälsenorna, min mage vänder sig verkligen..
 
Igår så vaknade jag innan S så jag kollade igenom the big bang theory. Sheldon ♥ Men tiden rann och sen var det dags att ta sig ut till prinsfellen. Spöregnande, mums.. Mullrad även så det var ju bra.. Små sprang till ridhuset för att kolla om de va fullt, då var det bara en där som hoppade. Gick tillbaka och kelade lite extra med fellen och gick sen tillbaka dit, då var första ekipaget borta och istället var det tre andra där. En ny som hoppade. Så jag satt upp och skrittade runt, är inte van vid att rida med andra, jisses vad jag känner mig ivägen och har verkligen tappat förmågan att koncentrera mig och hålla koll på alla andra samtidigt.. Men det löste sig och jag provade mig fram lite i skritt. Några trav steg. Och han gick bra i några steg! :D
 
Idag är planen travbommar i paddan! :D
 

hästledig igen!

Så därför är planen att jag ska ta bussen till mamis kurs och sedan ska vi ta oss till dollarstore och sedan GÅ till erikslund, jag kommer dö. hatar att gå :o det gör ont i fötterna om man går för långt :( ska i alla fall dra på mig mina joggingskor som stått stilla sen jag fick dom av mormor för att hon inte kunde ha dom - nått måste dom ju vara bra för!? :D Nu kör vi! ska föna håret klä på mig och sen springa till bussen :) och försöka komma ihåg när jag skulle hoppa av xD
 

Du är mitt ljus i mörkret

Ligger just nu i lilla soffan och kollar på step up 2 the streets.. Var ut till prinsfellen och han var jätte duktig idag<3 körde bara på ett kort pass mjukgörande idag eftersom vi sätter igång han igen.. Tog lite trav i båda varven för att jag kände att han klarade av det och han var sååå himla duktig .. Även om han är envis och testade mig genom att vägra gå han är så söt! Men jag får la skylla mig själv när jag åker iväg sådär :p hahah min sötnos, han förlåter mig när jag myser med honom men resten av tiden testar han mig;) Myspys <3

sitter och småskrattar för mig själv

Men ni kommer aldrig få veta varför.. Eller jo det kommer ni så småningom :D och då kommer ni säkert bli jätte sura på er själva mohahahah!
 
Pumpan är lite gladare på mig just nu trots att jag kallat henne en massa fula saker. Dock händer det ju lite då och då men hoppas att det har gett med sig nu.. Känns i alla fall lite tryggare nu, kan gå in på internet utan att hela datorn hänger sig! Skönt det..
 
Har nu bestämt mig, det är bara att beställa och vänta så himla kuligt :D

känslan som uppstår

när man inser att det är 15 dagar kvar tills skolan börjar !!!! Hittade precis alla skolböcker som jag har kvar hemma och insåg nyss att jag skulle ha läst igenom alla fyra och försökt hänga med .. Bra gjort emelie.. två veckor har du på dig! från och med imorgon ska jag begrava mig i att läsa minst en timme om dagen. mitt liv är över! plugga på ett sommarlov? jisses!
 

kämpar med att försöka stanna tiden

så pumpan(min dator) klarar sig lite längre .. Men tror verkligen hon visslar på sista versen, för antingen kommer hon dö själv eller så kommer jag kasta in henne i väggen.. Och sanningen är att jag inte har råd med nånting av det .. Blääää hoppas att en av mina kära datornördar kan hjälpa mig igenom det här.. hoppas hoppas!

bild från google

överväger att köpa en dagbok

så jag slipper skriva av alla mina depptankar här där man måste tänka efter vad man skriver, vilka namn man nämner och så vidare.. Det får ju heller inte vara för uppenbart vem jag skriver om så då blir det ju ännu värre för då är det en massa skit som jag inte får ur mig ... Jo en smart idé att köpa en dagbok, lr liknande.. Det ska jag fan göra! där kände jag mig lite smart ;)
 
Är ju hos mormor och morfar och ska dra mig hem imorgon. Så det blir att ta hand lite om sig själv ikväll, fotbad, basta och bara leva livet! Sen imorgon ska jag förhoppningsvis åka ut till finaste och bara köra lite enkelt mjukgörande ett kort kort pass :)

T-t-tävling!

Jajamen ni läste rätt, nu tänker jag dra igång min första tävling!
Det är helt gratis att delta Och det enda du behöver göra för att vara med är att lämna en kommentar med mejl så att jag kan höra av mig till vinnaren! 
 
Vinnaren får en hel bloggdesign efter sina önskemål som jag fixar ihop i photoshop, kodar och sätter in på vinnarens blogg! Mina bilder används inte, så ni vet. 
 
Här under ser ni två av mina gamla headers.. 
Hittade inga fler. Har även animerat en header en gång i tiden - så jag är helt formbar efter dina önskemål :)
 
För störra chans att vinna, svara på denna fråga:
Hur länge höll jag på med Heddan? Svaret på den här frågan är busenkel att hitta, bara klicka runt lite så lovar jag att du hittar den. Du kan även gissa! Ledtråd: det var inte mer än ett år.
 
Kom ihåg att lämna en kommentar med "jag är med"(eller liknande), mejl och det eventuella svaret på frågan så är du med. Jag glömmer inte bort någon! :)
 
 
 

långtråkig dag

ska snart begrava mig i en bok tror jag .. har verkligen inget att göra, eller om jag ska glo på en film! nu är det bestämt. Från och med måndag så är det slut, över, finito, aldrig mer. Haha låter som om jag ska dumpa nån men nej jag ska få mitt sockerberoende att försvinna och därmed basta! nu ska alla extra kilon bort .. bort .. bort föralltid och förevigt! och den här gången ger jag inte upp förens jag nått mitt mål!
 

slänger upp en liten tävling snart .. så håll utkik! C:

nu säger jag snart godnatt för mig

dags att dra koset till köket för att ta "medicinerna" .. Känner mig knasig som måste ta mediciner eller nej jag känner mig gammal :s men tur att kuren snart är slut! 
 
har jag någonsin berättat om min framtida jorden runt resa? jag och bv ska dra iväg nån gång när vi har råd och resa till de länder som vi anser intressanta av någon anledning.. Och fyfan vad jag längtar, bara släppa allt och dra iväg! men det är en vacker dag och man ska ju ta en dag i taget eller hur? även om jag inte vill det så ska jag! yey!
 
åker imorrn bitti till min mormor för att ha koll på bebishunden och huset.. Önska mig lycka till på den fronten.. Mamma fick ledigt och vi ska senare få besök av ena mostern när hon slutat jobbet saknar henne massooor jätte länge sen jag träffade henne känns det som ! så hahaha kommer nog inte skriva så bra sen.. sen på söndag ska jag ut till mongot igen och antingen leka och sen bara skritta ut en sväng.. Eller så ska jag träna lite mjukgörande.. vi får se helt enkelt! :)
 
jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill!♥ varför får jag inte?

utmanade ödet idag

och red barbacka! Sist jag gjorde det ute så ramlade jag av x') Men eftersom det inte fanns nån grimma nere vid hagen så knatade jag tillbaka med träns och hoppade upp barbacka. jag har nämligen sämst balans barbacka så tycker det e lite obehagligt. Men fortsätter det såhär kommer jag snart vara på topp!
 
Prinsfellen skötte sig jätte bra idag, en liten envishet stötte vi på men efter lite om och men så gick han ner ändå. Men han var grymt snäll även om han blev lite taggad på att komma bort från dom stora farliga hundarna.. idioter! Så idag hamnade en guldstjärna i kanten på honom igen min fina! Tvättade även en svans för första gången. Alltså jag känner mig jätte löjlig, men jag har aldrig behövt tvätta hästar förut, spola av dom ja. Men idag drog jag en omgång med svansen och jisses det var inte mysigt! men min stjärna är bäst! ♥
 
 
fattar inte att något som en gång känts så rätt kan visa sig vara så himla fel.. och just nu vet jag inte om jag är glad över det lilla jag fick eller om jag vill spola tillbaka tiden och ge dig en käftsmäll istället!

imorgon blir det ett bättre inlägg

för imorgon ska jag ut till mannen myte legenden.. Ingen mindre än Clyde.. Och jisses vad skönt det ska bli att komma till en "kille" som inte klagar på hur man ser ut, en kille som kan se en rätt in i ögonen, en bra kille helt enkelt.. Bestämde igår att jag ska gifta mig med honom för han kommer aldrig bli ett svin.. Han är ju liksom en häst! hahah sämst humor.

nej men jag ska helt seriöst ut till fellen och rida med A så det blir en tur ut och jag undrar vad han bjuder på imorrn.. Han som har stått nu ett tag.. Tur att jag inte behöver bjuda på tårta om jag flyger i alla fall :p Dock måste jag leta upp ett par ridbyxor !? fan orkar inte .. och hinner inte imorgon.. Ajja mitt problem det löser sig! funderar på att köpa ett par svarta ridbyxor nu när jag har pengar... men det dåliga med den idéen är att dom är slut efter det :p inte riktigt men typ haha