saknaden är stor

efter världens finaste loppa. jag är otroligt glad över att Q finns i världen.. det känns liksom som om att jag kan fly dit när jag saknar heddan för mycket. Men jag trodde helt klart att det här skulle vara enklare .. min pärla ♥

jag saknar dig så otroligt mycket !

jag saknar dig





min fina bäbis, jag saknar dig .. hoppas du fortfarande kommer ihåg hur mycket jag älskar dig

Världens finaste Teitur !

Sådärja, nu kommer bilderna som jag lovade igår upp, lyckades fälla ner
ungefär 350 bilder till 18 st ! stolt tjej, dock kommer bilderna som ni såg
igår finnas med här! för jag orkar inte sortera bort dom :p

Samma sak gäller idag: Jossan är inte van vid att rida en sån liten häst,
därav vet hon inte alltid hur hon ska ha skänklarna.



















som ni ser själva blev det ett lyckat ridpass.. han var himla snygg ! :)
Och tycker många av galoppbilderna är så fina för man verkligen ser
hur glad Jossan är just precis då ! :D

Förhandsvisning !

Var ju ute och fotade Jossan och Mr. T idag :D
dom var mycket fina och slänger upp en förhandstitt på hur det såg ut :)

Notera att jossan inte riktigt är van vid att rida en sån liten häst,
så hon vet inte riktigt vart hon ska ha skänklarna :p






Detta är dock få av de bildern som togs, tog ca 350 bilder på dom.. så ni kanske förstår att det tar liiite tid att kolla igenom vilka som är suddiga och sådär haha :p men dom här är dock väldigt bra, utom sista som är liite för mörk.. men det kan i alla fall jag leva med ;D

I see it in your eyes that youre listening ♥

You wont believe its true
When I tell you about my feelings
And what youre supposed to do
Im sorry, but I dont want to go

But baby, I tell you
My heart is freaking out when I held you ♥


alltid är det någon som förstör :(

Pay n' Jump

Nu kommer lite bilder från onsdagens fototur, blev inte så många och endast en på en utomstående.
Läser du det här så skriv en kommentar om du vill att jag ska ta bort bilden, eller om du vill att jag ska skicka den(utan texten) och ev. nån mer :)

Tova & San Quentin
Fläcken väldigt söt och Tova lite överglad :')


Malin & Capitol Q


Tova & San Quentin


Utomstående, men så jäkla snygg häst! 


Malin & Capitol Q

Mycket å göra!

Idag var jag först i skolan som vanligt, mycket kul inte. Sen åkte jag till stallet och fotade Tova och fläck, några andra kom även på bild.. Lägger nog in några imorrn men fram tills dess får ni se en mobilbild på finaste skäcken! :)

Och på min nya tavla som hänger på väggen jag är kär i den. Så fin!

Dagen

red Farbror Flame idag för att följa med Jossan när hon red på Mr. T :D var huuur mysigt som helst och det blev en luugn tur för min och Flammans del, han börjar ju bli gammal så ville inte gå på för mycket eller så, speciellt inte när det var första gången jag red honom. Men han var pigg och glad så det var jätte mysigt, saknar verkligen att rida kan jag lova !
hoppas att jag får nån att rida snart börjar bli rastlös.. även om jag får följa med till Q så vill jag liksom kunna dofta häst och hitta en som jag kan få ett band med, som favoriten i hagen.. synd att han inte är en valack! då hade jag velat kela lite med honom och dofta häst!

avslutar med bild på fina Flame

Unga läsare VARNAS !


Hoppas ni ser vad det står.. Men det här är ju groteskt, att man får ha vilken reklam som helst på facebook.. alltså nej det är fan illa.. riktigt illa.

En vecka

Och jag vet inte vart jag ska ta vägen, känns som om att jag är på väg att bli deprimerad eller nått. Jag var så glad och avslappnad i Dalarna och så kommer jag hem och kan inte sova eller något alls i den stilen, stel och allt. Har även fått vanan att somna om på mornarna. Okej jag har alltid vart morgontrött men nu börjar det bli extremt. Jag saknar henne så mycket. Och de blir inte enklare!

såhär känner jag mig när jag försöker göra en pussmun!


charmig va? men det är faktiskt exakt så där jag känner mig hahaha :p nån gång ska jag jämföra åt er ;) bilden hittad på google, sök på "pussfisk" och jag lovar att ni ser den på en gång!

så himla bra




så himla braa !!! :D hittade dom här

nu är det gjort igen.

Och jag känner mig hemsk ! men nu ligger en annons om att jag letar medryttarhäst ute, undrar om nån hör av sig eller om jag ens orkar när "nån" väl gör det. Lusten liksom försvinner med att börja om såhär. Hoppas en viss person behöver min hjälp, så jag får sniffa häst, borsta och mysa tills jag känner mig redo för att börja om igen. just nu vet jag bara inte. men jag känner mig som ett monster som gör det i alla fall. jaja, livet går vidare. Island verkar ju ganska kört i alla fall. Hatar att vara 17 en så meningslös ålder. verkligen mitt emellan, du är större än 16 men du får fortfarande inte göra något och det är ett heeeelt år kvar tills du är 18.
saknar fortfarande världens finaste pärla så enormt mycket♥

On da buss

Hittade jag den här, sött att dom tänker på oss. Men sen e de ju de här med att jag känner många som har föräldrar som inte accepterar att dom super, men dom gör det ändå. Då finns det inte mycket dom kan göra åt saken .

Vart tog helgen vägen?

Det gick liksom för fort på något vänster. Men jag har inte sovit sådär bra på länge, däckade liksom 7 i soffan och så fort jag är hemma kan jag inte somna före klockan 12. Jag har vekrligen börjat blivit stel hemma, asjobbigt och jag vet inte vad det kan bero på, för jag har alltid vart en höjdare på att sova. Somnar närsom och vartsom. Måste verkligen komma igång i gamla vanor igen. Alltså somna tidigt. 
Men att jag somnade klockan 7 när jag kollade på The Vampire Diaries, det ligger bara en sak bakom det. Utmattning. Men vad säger man, har setat uppe på nätter för att få till muntliga i nationella. Och så allt med heddan alla nätter jag inte kunnat somna. Varenda gång jag sätter mig i det där hemmet så känner jag hur alla jobbiga saker liksom försvinner. Kanske är därför jag sov så bra där.
i alla fall, skolan nu .. life moves on.

Tillsätt bara vatten !



Dog lite när jag såg den här idag... hahaha så stört, ibland är det skönt att bv är existenzberoende!

Bär snart av till dalarna

kvart över 3 går mitt tåg, jag har inte ens packat än :/ orkar inte ta med mig mycket, ev kameran om ens den .. 
få se vad jag får ner i väskan .. ska försöka skriva något under helgen annars så kommer det något på måndag, ev söndag kväll :/

så hörs vi inte så ha det bra sålänge jag ska tjocka mig i soffan och tycka lite synd om mig själv däruppe och försöka komma tillbaka med ett bra humör! :D

istället bjuder jag på en bild jag hittade på fejjan, såååå himla söt :D

vila i frid ♥

dog.

mitt videoklipp som jag kämpat i tusen år med ..... går inte att lägga upp på youtube och jag vet inte varför .. skitsaker !

Och så var det såhär att jag klickade mig in på statistiken .. bara för att lite sådär och jag slog mig nästan när jag såg vad den låg på igår..

Huuuuur har jag kommit upp så mycket från ingenstans när jag inte ens har bloggat ordentligt? :o
men tack så mycket ^^,

Kan ju blogga från mobilen igen!

Så ska försöka bli lite bättre igen. Men hoppas ni förstår mig, allt med Heddan är lite tufft just nu.
Men i alla fall upptäckte nyss att jag har blandat röda strumpor med lila skor. Inte snyggt snacka om ilandsproblem jag har!

Sista bilden är den sista som togs på oss!:'(

om några månader

så sitter en sånhär på min underarm, efter att jag fyllt 18 och har råd med det, då har jag en snart..
ev. att jag väljer att byta font, men just precis dom orden ska sitta fast på min underarm föralltid.


Heavenly Dreams 'Heddan' ♥

Jag skulle kunna säga tusen ord och ytterligare tusen till, men inget skulle räcka. Jag saknar henne så mycket att det gör ont och den ena dagen är värre än den andra. Hon galopperade rakt in i mitt hjärta och gjorde halt förevigt. Det som hände henne var inte rättvist, har aldrig vart och kommer aldrig bli.
Heddan var lite av en prinsesshäst, underbar på alla sätt och vis och försökte verkligen alltid göra allt för en. Hon ställde upp i ur och skur vad det än gällde, alltid. 
 
Heddan tog mig långt, eller jag kanske ska säga Heddan&Jossan. Jag hade aldrig kommit hit så enkelt som jag gjort med dom och jag ångrar inte en sekund. Min tid med dom två kunde inte varit bättre, men den kunde ha varat längre, mycket längre. Ni kommer aldrig någonsin förstå hur mycket den här varelsen betytt för mig.. Under 6 månader och 10 dagar var hon anledningen till att jag gick upp ur sängen. På den 10 dagen efter dom där 6 månaderna så föll jag in i en mörk lucka. Jag blev deprimerad och vad gör jag när jag är det? Jag äter.. Heddan har gett mig allt, till och med några kilon extra.. Men jag älskar henne ändå och hålet hon lämnade när hon lämnade oss kommer alltid vara tomt, det kommer alltid gnaga efter henne. Efter att få hålla om henne en sista gång. Efter att få hoppa av och känna att idag lyckades vi, inget i hela världen kan stoppa oss. Men något stoppade oss faktiskt.
Det var en person som sa till mig att världen skulle gå under 2012, den personen talade sanning. För världen gick under den 17 april 2012, vila i frid.

sant

måndag

jag kan fortfarande inte greppa att det var sista gången idag.. Exakt som med felix, att hon kommer gå mot oss i hagen nästa gång jag åker dit med jossan. Men så är det inte och kommer aldrig bli igen, jag kan bara inte greppa det jag kan inte förstå. Eller, rättare sagt jag vill inte.
Och ändå hittar jag inte ord, jag vill göra allt så bra som möjligt som jag kan för ägaren, men jag vet inte hur. Jag vill att jag kan stoppa allt det här, jag vill kunna göra allt bra.. men det går inte och jag känner mig så, inte tillräcklig ! jag vet inte, men jag vill göra nått. Jag vill att det ska bli bra igen!

Hoppas det är okej jossan, men jag tycker bilden är fin ♥


Måste tänka på att du slipper ha ont, men du har ändå en av de största platserna i mitt hjärta, jag älskar dig! Nu, imorgon och föralltid ♥

försöker le

men ibland går det inte, ibland blir det för mycket.. och för mycket är det exakt nu jag vill inte vara med om det här längre. Tårarna kan inte sluta rinna när jag ha tryckt upp mig ensam i min säng.. jag orkar knappt gå upp på mornarna.. faan

Call me maybe

Hel klart värd att se, bra låt och man dör av garv på slutet ! :D

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

dagens loppa






många bilder, lite text. bildbomb kommer .. typ imorgon.













varför ?

orkar inte .

varför ramlar bara problemen in över mig? varför tar det aldrig slut? varför tror jag att allt kommer bli bra? varför händer allt när jag börjar hoppas och tro att den här gången kanske jag lyckas ..
den här gången kanske jag kan bli stolt över mig själv.
har man problem med sig själv, ja ni vet allt såntdär som finns runtom en 17 årig tjej idag, så drar allt som händer ner en. Minsta lilla ord, som inte ens behöver vara riktat mot en och man dör.. 
jag har genom hela mitt liv haft en sorts otur, jag förlorar allt. och just nu vill jag bara att det ska ta stopp. att allt ska bli bra. Men det blir fan bara värre och allt tär på en .. åt helvete med att vara ungdom i dagens samhälle, det spelar ingen roll vad du gör. Ingen tror att du kommer lyckas. Det spelar ingen roll hur mycket du än visar att du "inte är som alla andra". Folk kommer ändå tro att du är, dum i huvudet, störd, knarkare, hora, slampa osv eller att du super varenda helg. Det spelar ingen roll vad man nu än gör för folk lyssnar inte, dom tror inte på en och ja .. dom beter sig som idioter och jag börjar bli så trött...
speciellt när det kommer från vuxna och riktar sig mot barn/ungdomar.. Alltså okej jag är väldigt mycket av en stoneheart men när jag väl bryr mig.. fyfan då är jag den mest blödande personen i hela världen typ.. och jag förstår inte vad vissa människor har för problem.


varför kan inget bli bra? varför slutar allt åt helvetet?



byt liv med mig någon jag orkar inte mer

bästa humorn !



sååå bäst :D haha älskar den ^^

fixar med min kärlek !

latar mig med min stora kärlek i famnen sådär just nu !! han bara gå in ta av mig kläderna och slänga in väskan i rummet och gå och dricka så kommer mamma och säger att jag måste åka och hämta min mobil, överdrivet klad chey, ni förstår? så nu sitter jag och fixar ihop min pärla igen :D 
hahah det verkligen brann i fingrarna när jag satt där på bussen och skulle verkligen inte röra min sigurd, va asjobbigt ! invirad i rosa papper och allt ! snart ska jag bara köra checken och få nån ringa mig. Har ju inga nummer kvar tror jag, ehe! fast sparade typ tre som var dom viktigaste resten samlar jag på mig ;)

och jag hade alla nummer ;D min bäbis :D

Fredag den 13

Hoppas på turen framför oturen idag alltså ! Blir en tur till stallet för att säga hej till världens finaste loppa och mysa lite med henne. Kanske åka förbi Q, får se vad Jossan bestämmer ;)

Var ju i alla fall med jossan ut igår när Q skulle skos och även om det var jätte jobbigt så är han så himla duktig! Jossan måste va jätte stolt, hade i alla fall jag vart. Han är himla mysig lillkotten! Stod ju och borsta honom medans Jossan hjälpte P i paddocken och himla mysig är Q, fast ja .. märks ju att han är bäbis och hingst men fan han är så söt :D

Jaja nu ska ja dra igång med svenskan så jag kommer ikapp, yey ! skitkuligt ! hoppas ni fattar min ironi


google bild

everything that I do, reminds me of you

Nu Grey's !


erkänn har är snygg !? :D im in love ! måste se pearl harbour igen :)

Nu ska jag kolla på grey's och måla klart mina naglar, men nu släpper ångesten om inga bilder väldigt bra.

Somewhere over the rainbow

Hej igen bloggen ! Är inte lika arg längre, men chrome säpar fortfarande på exakt samma sak. Men är mycket gladare just nu. Dock sjuk istället, är lite bättre nu men. Hahaha ja kan svälja mitt saliv utan att vara påväg att börja gråta och har inte lika ont i halsen, så det är ju ett stort framsteg:D och nej har inga jäkla halsfluss ! jag är frisk med halsont så det så. och jag kan faktiskt äta och det blir bättre om jag äter.. men om jag inte ätit på ett tag och försöker svälja då gör det ont. Men inte om jag ätit då känns det inte .. känner att jag kommer bli tjock på den här ! knarka ipren i hopp om att inte få en allergisk reaktion igen :p
och nej jag ska inte skriva en massa mer onödigt :D lägger upp ett roligare inlägg snart :)

Jossan la upp den här på sin blogg och jag dog lite!

arg .. ja?

Alltså nu är jag riktigt förbannad .. tekniska saker ska bara fungera, och kastas i väggen när dom inte gör det.. och kunde jag skulle jag kasta den här datorn i väggen ... 
Varför? för att min äckligadator laggade ihop facebook så jag missade ett meddelande från jossan för en timme sen .. och SJÄLVKLART frågade hon om jag ville med till stallet och hon kunde hämta mig fem över 6 i så fall när såg jag det efter att ha dampat på att facebook lagga ihop, igen? jo kvart i sju.. jag är så jävla arg att jag skulle kunna döda nån. faaaaaaaaaaaaaaaaan jag hatar när tekniska saker inte funkar !!!!!! ååååååå jävla äckliga skitsaker !
bildlöst

kommentarerna bara trillar in!!

och jag blir så himla glad för det, även om det mesta är reklamskit xD :D

Jaja, efter fotograferingen så blev det mat och kolla på senaste Twilight-filmen.. mys med ben&jerry's osv osv :D en skön dag helt enkelt.. Vi käkade påtal om ingenting köttfärssås och makaroner och VET ni varför !? för att jag kände lukten av just köttfärssås och makaroner i hagen idag när vi sprang efter den svarta hingsten :) motion, yes ! men kul var det och kammade åt mig några fina bilder ;) som ni kan se under ;D




mamma var bäst idag och köpte filmen åt mig, men har en känsla av att den inte är helt komplett, saknar nog tredje filmen .. Och ja, man kan va nörd utan att dö ;) Och nej, jag tycker varken Taylor eller Robert är snygga ! Den enda som är snygg i den där filmen är Kellan(Emmett) punkt på den. :D
Men böckerna var så jävla bra, så bara måste se alla filmer och ha dom i samlingen med böckerna :D resten skiter jag i ;)

Fotografering bland unghingstar !

Det är nästan livsfarligt.. först och främst bits dom, sen så är det ju hingstar så dom kan ju få fnatt ibland.. kan lova att både mina kläder och händer fick sig ett nyp, och kameraväskan för den delen med ! men dom är ju så söta ändå så man kan inte riktigt bli arg ! ;)
Fotade först Q åt jossan så visar upp lite bilder här :) Ni får hålla utkik på hennes blogg om ni vill se fler, klicka häär!

Lille Q'san har blivit stooor :D


Fin är han också :) Trots sina ringar runt ögonen, först var det nanananana BATMAN !! nu är det Indiana Jones ! typ ;)


Han är sååå söt och ser verkligen ut som en indianhäst med dom där ringarna runt ögonen :D



Sen så var det nästa häst ! Ninas fina PREhingst :D ni hittar henne och mer om hingstbäbisen häär !
Nina, skriv vilket nummer på bilderna som du vill ha rätt upp och ner, första är 1 andra är 2 osv osv :) så skickar jag dom utan loggan :) (kom ihåååg att kommentera med mejlen igen så jag skickar rätt :D)
Och sen har jag många fler galoppbilder än vad jag orkar slänga upp, så om du vill ha det så skriv det i en kommentar så fixar jag flera och skickar :)

Denna är med, endast för att jag tycker det ser ut som om att han springer in i en vägg :o
















Sådärja det är bara att ta dom härifrån sålänge om du vill, men skickar dom så fort du skrivit en kommentar om vilka och om du vill ha fler galoppbilder, bara jag får tiden och fixa dom, annars bör det gå ganska fort :)

Sometimes

Sometimes you just need someone.
Someone to make you smile when you're sad.
Someone to tell you you're beautiful.
Someone to look forward to seeing you every day.
Someone to call you every night.
Someone to say I love you and mean it.
Sometimes, you just need someone


Natthumor !

sådär innan jag ska sova hahah dör lite smått ;) Ungefär som fotsvamp om du läser det här Jossan ;D

på lördag smäller det ♥


På lördag smäller det, jag ska få träffa min prinsessa.. Mitt i alla problem ser jag ljuset igen, jag ska få se henne med egna ögon.. kan inte fatta att det inte är många månader ifrån ett år sen jag såg henne.. jag är så rädd för att nått gått snett, att vårat band försvunnit helt. Blandade käsnlor på den, men jag är så glad att tårarna rinner, MIN prinsessa, även om hon inte är min så är hon min sessa. Ååå vad jag saknar henne.. varför blev det såhär? varför blev du sjuk? varför varför varför? det känns hemskt att tro på ödet och inse att jag förlorade dig. Ja jag har heddan och älskar henne, hon har en stor del av mitt hjärta. Men Zoya, hon tog den största och det är verkligen som ett stort tomt gapande hål efter henne.. Känns så otroligt att jag ska få träffa henne snart..

Har ni läst min blogg länge har ni säkert läst om hur jobbigt det är.. Allt som var så sant mellan oss, all glädje jag fick med henne allt som blev ett minne.. Tillslut förlorade jag det, de gled ifrån mig. Allt kändes som en dröm. Att jag, jag av alla människor hade turen att få ha henne i mitt liv det trodde jag aldrig.


Kommer fortfarande ihåg när jag skötte Grodan. När Zoya bara var, det där jävla tjuriga stoet i stallet, som hatade att jag satte på täcket på henne eller tog av det. Som bara kickade mot mig. Jag kommer ihåg första gången jag red henne. Hur rädd jag var. Hade ju hört en massa om henne och man kunde inte ta för hårt i munnen på henne. Jag råkade göra det och självklart kastade hon sig en liten bit från marken och smällde till mig på läppen. Fläskläpp? ja. Men nånting hände, jag visste att hon var värd att kämpa för. Och hon tog ifrån mig dom flesta av mina rädslor. 
Att jag hade det bandet till henne att jag kunde sitta på en studsmatta medans hon betade. Att hon kunde äta gräs från studsmattan medans jag satt på den utan att flyga sjuhundra meter. Den var ju livsfarlig när man red förbi den.
Jag trodde att jag skulle få många år med henne, men det varade bara i några månader. Men dom och mina månader med heddan, dom har vart dom bästa i mitt liv. 
men jag är inte riktigt hel utan zoya. Hon flyttade ifrån mig och tog en bit av mig med sig. Den dagen hon dör, dör även en bit av mig. Min bästa vän, loved you once, love you still, always have, always will ♥

inspiration


bild från weheartit !

Alltså den där bilden, jag är kär.. den bilden (y) nått jag helt klart skulle vilja ta själv :D dock lite mindre dammiga glas men det skiter vi i :D(om det är damm :o)

im in love, igen..

men jag har det riktigt jobbigt alltså.. för jag har ju min man(dock känner han ju inte till att vi är gifta, men det är en annan sak) och så har jag ju min svenska älskare som inte är kändis men skitsnygg ! Och så har jag ju min nya.. fasiken riktigt triangel-drama har jag hittat ! 

Josh Hartnett my true love ! haha nejdå men fasiken va snygg han va på yngre dar ! mums, där snackar vi riktigt ögongodis ♥ jag kan se pearl harbor tusen gånger om bara för att han är med där och gråter alltid en tår när han dör :'( (måste göra ett kollage med honom, om det heter så :p ajja en bild med massor av bilder, hittar tusen på google, så snygg!!!!)


Och så har vi ju den här .. Ymmy ! Ryan Sypek, vilket namn egentligen ! men han är en såndär babe som man vill ha, bara han håller dom där kläderna på .. jag är lite svag för snyggingar i uniform.. Helst ska de va de, men kostym funkar också på unga snyggingar :D

Svar på tal !

Hihi har alltid velat göra såhär ;)


Eftersom jag inte kan gå in på en blogg och svara på det här så gör jag det helt enkelt såhär i hopp om att skrivaren kommer tillbaka :) tack förresten, jag är mycket nöjd med min blogg:)

Och eftersom jag aldrig skriver det rätt upp och ner så kanske jag ska ta det nu när den där mätaren bara stiger :D
Okej, nej jag har ingen egen häst, däremot är det såklart som de flesta tjejerna som rider min största dröm! :)
Jag tar just nu hand om en häst som heter Heavenly Dreams, Heddan. Dock så är hennes framtid så osäker att jag inte orkar skriva så mycket om henne just nu vad vi hittar på och så vidare. 

Utöver det så är det ju flera hästar som syns i menyn. Dom översta är ju bilder på Heddanloppan, min lilla pärla. Och dom längst ner är först på Zoya, en häst som jag red för ett tag sen. Min prinsessa som fick foderstrupsförstoppning och ägaren passade på att flytta henne. Det däremot är hennes sak och inget jag nämner här. Så jag slutade rida Zoya och hade en tid då jag inte red mycket alls. 

Den understa bilden, är på en häst som jag red i Norge, världens finaste ponny Unita :) En ponny som jag aldrig kommer glömma!

och ja, det var la allt jag hade och skriva om hästarna :) så hoppas alla hänger med nu ;)

haha grymt gjort !

När jag lämnade Sigurd(iPhonen) på lagning så hade jag mellan 4-7 följare på instagram.. Idag kollade jag upp det för min moster hade börjat följa mig och vips hade jag 17 följare istället :o its amazing, nått jag inte kan använda och ändå ökar det :p

jag ska gottgöra er så fort Sigurd kommer hem från akuten som ida säger !
För det är ju nästan samma sak, han åker akut in bland en massa andra trasiga mobiler och så får han ligga där jätte länge.. Precis som akuten i sverige :D fast för mobiler ;)


fortsätt följa, jag är snart tillbaka :D

bara för att jag måste komma ihåg denhära !

eftersom jag började måla Q idag så insåg jag ju hur dålig jag är på att måla = lära sig snabbt som fan ! = youtube! mohahah smart tjej ^^

Och som så tur som bara jag kan ha ibland så var det en brud som tipsa om den här så den måste jag komma ihåg tills imorrn, så därför lägger jag upp den här :D helt onödigt ^^

nej men vadå inte orka röra sig ur fläcken !?

nej usch, jag är jätte seg .. orkar inte röra mig långt alltså ! men livet går vidare.. ska nog tvinga ut mormor på en långpromenad så jag slipper sitta lite snett.. fråga inte på den jag vet inte ens själv vad det kom ifrån.. sitter rätt upp och ner .. ungefär på mitten på en köksstol, men ajja.

Har så otroligt jävla tråkigt så jag har börjat rita lite granna... Q får vara modell bara för att jag älskar bilden på honom haha. men ja, vad säger man? önskade att jag hade kommit ihåg att ta med mig ett par hörlurar hit men icke !

Och nu är jag förjävligt sugen på kladdkaka D: det är INTE okej om ni frågar mig :((

muumsi ge mig :D

alla har nog redan sett den men ...

fan va den är bra :D

my love

Pepptexter, jag älskar dig heddan 

Let the rain wash away all the pain of yesterday. I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes.

When you dream with a broken heart, waking up is the hardest part. 

Will you, won't you be the one I always know? you've begun to feel like home.

You are the reason why I can't let this fire die.

Loved you once, love you still, always have always will. 

If I'm without you, then I will feel so small. And if you have to go, always know that you shine brighter than anyone does. vackraste stjärnan♥

I'll love you 'til the end of the world.

The answer to all my dreams. My sun, my moon, my guiding star. My kind of wonderful, that's what you are ♥

I will never let you fall, I will stand up with you forever, I will be there through it all. Even if saving you sends me to heaven

before i die


udda mål i livet, jag vet ! vill även hoppa bungyjump, rida på elefant och kamel, lära mig surfa, simma med delfiner, hålla en orm utan att få panik - en såndär stor och en massa annat smått sött och onödigt :D

ibland bara förstår jag inte

vissa människor måste verkligen leva på att förstöra för andra.. Ta ifrån folk det sista dom har, som dom vet inte försvinner på jävligt länge..'
jag förstår inte att man kan ha så stora problem att man faktiskt kan trycka ner andra människor, jag förstår inte hurfan man kan säga till nån "du är så jävla ful" eller "du är fyfan dum i huvudet" eller liknande bara för att få personen att må dåligt.. För varför säger man en sån sak helt seriöst? jag mår i alla fall inte bättre av att knäcka ur mig ord.. Och vissa gånger är det nog bättre att dra den där vita lögnen.. alltså vissa saker säger man bara inte rätt upp till folk.. jisses, ja vissa människor.. Men det som inte dödar härdar i guess, för sverige är ett sjukt land helt seriöst. antar att det är såhär överallt, men eftersom jag bor i sverige så kan jag ju bara prata om folket som jag träffat här !

lite uppmuntrande efter mitt depp-prat


och ja i mitt fall, jag förlorar typ allt just nu.. och verkligen är det inte sakerna jag faktiskt vill förlora.. man kameran jag fick slita om att få köpa i säkert två år.. den är det tillåtelse för folk att kasta utan att ersätta den.. okej det är en fucking kamera, som jag värdesätter mest, med topp tre, hästar, kameran, iphonen.. om man ser det så för inget klår ner hästar och vänner kan ingen tvinga mig att sluta träffa för den som gör det tänker jag typ ... köra upp nått i röven på :) nejdå men nästan .. men min kamera det är det värsta nån kan ta ifrån mig ibland till och med värre än hästarna för efter allt så kan jag hitta nya medryttarhästar.. men vem pungar ut 5-10 000 på en ny kamera till mig? nej jag tänkte la på det.. ingen som inte är ekonomiskt oberoende.. så v a r f ö r ta ifrån mig det bästa jag har när man inte kan ersätta det?

ingen rast ingen ro

så har det vart för mig idag.. Vaknade, duschade väntade på mamma, pantade.. eftersom vi inte haft nån bil har det samlats nere i källan.. som tack fick jag 200, har åkt runt hela stan. köpt mitt eget påskgodis, osv osv.. jätte kulig info !

I alla fall så stack jag och mammas kompis in på Ryns, skoaffären, när mamma klippte sig.. och jag hittade värsta kapet ! ♥ kikade igenom rean och hittade ett par skor som jag förälskade mig i, tyvärr storlek 37.. Kollade runt lite granna och tror ni inte att jag hittade en likadan i min storlek !? :D im in lööv, mina älsklingar.. Nu har jag skor i sommar ! nu är det bara träningen.. livet kanske vänder lite granna nu? det ser ljusare ut, tack vare ett par skor!
kapet i det hela var att dom egentligen kostade 600 kr, men på rean fick jag dom för 180 kr 

när emelie har tråkigt ..

då brukar jag fakiskt alltid, verkligen alltid lyssna på gammlagodingar ! och just precis nyss när jag klistrade ihop mitt framtida sovrum så verkligen fick jag ryck och började lyssna på grease.. hahah måste se den där jävla filmen snart igen ;)




Den här får duga för er mina kära !
Försökte hitta en med bättre kvalite, dom bästa va typ på kinesiska och jag gissar ju på att ni alla förstår det ;) och den näst bästa på engelska gick inte att bädda in och det är ju bara tråkigt om det ska vara en länk, mycket bättre såhär - så titta och njuuuut ;)

om jag fick skulle jag ha ett rosa rum ♥

Och gärna en walk-in-closet och verkligen gärna havsutsikt !! eller en pool, det skulle sitta fint fint det alltså ! ♥

förstår bara inte hur man kan hata en så vacker färg ! :o

im in love


underbar ♥