bilden säger allt

Lördag med Clyde

Lördagen med Clyde och lilla moi var rulig ! :D fast jag fick två skavsår och vi missade bussfan ! :( I alla fall så skrittade vi runt zonerna och tog lite snabbare gångarter på krångelgärdet! Visade bl a joggen som moa verkade tycka va sjukt coolt eller nått :D och som även en ridskoleponny gör med nybörjarna för att han inte orkar trava ordentligt. Men idag var det inga som helst krav utan bara att trulla runt lite och att han skulle lyssna både fram och bak.

Den här bilden är tråden synd på, får inte bort den men han är så jävla fin på bilden !

Mörk bild

nej han är inte gråhårig :p


Ser större ut än vad jag är på honom på grund av vinkeln! Och fy på att kolla ner Emelie ! sluta genast!


suddig galoppbild, men det bjussar vi på :D


Tuffa tider....

Ledsen för att jag inte skrivit något har haft mycket, vart vaken halva nätterna och pluggat. Va i alla fall till läkaren idag och domen är satt, medicin. Börjar på tisdag och sen är det bara för mig att se glad ut och sitta inne. Kan nämligen inte vara ute i solen med dom medicinerna, det leder till någon sorts hudproblem. Så antingen måste jag ha såndär 50 i solkräm eller vad de heter och sitta i skuggan. Ja jag måste alltså ha solsak som man har på småsmå bäbisar och helst ska jag ha långärmad också för den delen.. Men hoppas att problemet löser sig. Men akut tid hos läkare är inte rolig... Kommer sola sönder mig i helgen lite färg vill jag ha.. Mer får jag inte på ett halvår.. I vinter har däremot mamma lovat att jag ska få sola i burkarna så jag får lite lite färg sen nästa sommar är jag fit for fight! Nu ska jag börja springa på mornarna eller kvällarna när solen är nere och börja trampa hemma. Nästa sommar ska jag få mitt sommaren 2012!! Fast då blir det ju 2013;) och då är jag 18 !!!!!

såå söta att jag dööör !!!

brukar inte gilla barn, eller barnreklamer.. men den här slår ju allt ! så jävla söta!

lite högre upp än vanligt

är för tillfället i dalarna hemma hos ida! vi har till mestadels bara latat oss, testat på lite saker.. har kollat när ida tränat inför nått prov med skjutningen, skaffat på mig blåmärken, fotat Idas kusin och deras Quarter. Försökt mig på lite "NH" träning.. vet inte om de ska kallas de, men i alla fall så hade den hästen noll respekt för mig eftersom han inte sett mig på något år. Men han är min lilla plutt ändå! Med sånna envisa hästar och bara ett grimskaft runt halsen för att man är för lat för att hämta grimman så får man skylla sig själv!
som vanligt är det inget speciellt som händer här uppe! Dock missa jag dagens paintball, men drog på mig några blåmärken igår så behöver inga fler ;) men nån gång ska jag dra med dom ut.... Men är inte så taggad eftersom alla som är med VET hur man hanterar vapen och har olika licenser och skit :o det är bara jag som inte kan nått :((((( men håller tummarna för att en av de där sakerna som jag inte kan berätta går igenom ! jag och bv har utvecklat den planen lite mer... kan säga att när jag är klar i så fall så ligger vi i skogen och skaffar hem mat snart ;) OCH där sa jag för mycket :)
ledsen för ingen bild, dom kommer när jag är hemma igen !

Matte again!

Sitter på en av alla mina mattelektioner och dör långsamt. Vill bara härifrån. Och kom på nu att jag glömde pappret som jag skulle ha.. Bjuder i alla fall på en bild på min apa! Den är såå fiin! Inte alls;)

ett ljus i livet !



Idag har jag varit ut till Clyde igen och nu är det klart. Jag har en medryttarhäst igen. Eller man kanske ska säga ponny. Och helt seriöst så har jag ett ljus i livet igen. Jag kommer aldrig glömma min loppa, aldrig aldrig aldrig. Och hon kommer alltid ha den största delen av mitt hjärta. Men nu kan jag leva ett normalt liv igen. 

Vi skyndade oss ut från stallet för att det kom några och kollade på en häst. Så jag och Clyde, i roosa och vit outfit. Han är så fin i rosa, och nej han är inte bög! ;) han har bara en kärring(medryttare) som är väldigt mån om hans utseende! I alla fall så red vi i ridhuset idag. Och jag har inte ridit i ett ridhus sen 2010 eller 2009 och det var det tråkigaste jag gjort på länge ! kommer endast använda ridhusen på vintern, sommar/vår/höst - vått eller torrt, det ska ridas ute! mycket roligare och hästarna är alltid positivare! :D Idag krävde jag inte mycket av honom, bara några steg då jag ville att han skulle arbeta lite, annars var det mest fram jag försökte tänka på. Och få till en bra vänster galopp. Vi slutade när det kändes bra och skrittade ut till krångelgärdet. Där dom även har lagt ut en stor "stock"(läs livsfarlig, köttätande drake) som Clyde skulle få titta på. Vilket inte gick så bra. Han steppade och hoppade medans jag med kropp och själ försökte få honom att gå fram till det monstret. Slutade med att han stack i galopp. Kände snabbt att jag hade kontroll på honom men lät honom hållas ett tag. Skrittade en bit mot den, hoppade av och ledde honom fram till stocken. Där han ställde sig och luktade på den och började sen äta gräs under den. Såå typiskt ponnys att vara matfixerade och skitenvisa. Längtar redan till nästa vecka när jag ska ut till honom igen ♥

(bild kommer på honom, sen nån gång)

var är du nu?

ytterligare en depptext. Jag vill bara att hon ska veta hur mycket jag saknar henne, hur tom jag är just nu. Hur ofta tårarna bara rinner utan anledning alls. Jag behöver inte ens tänka på henne längre. Det kommer och går ändå. Och jag fattar inte att folk faktiskt känner mig så jävla lite att dom tror att jag mår bra. Min fina pärla, jag saknar henne så. Jag vill gå vidare med mitt liv, just nu helst glömma, men det är som att jag inte kan. Som att jag växt fast i marken och inte kommer nån vart. Varenda dag känns som en evighet utan henne. Jag trodde aldrig att nån skulle kunna fylla ut Zoyas plats. Sen kom Heddan in i mitt liv. Och helt seriöst vill jag bort härifrån nu. Det bara sätter sig  mig. Det kommer, det fastnar. Om tre dagar har det gått en månad, för mig känns det som minst ett halvår. Och jag klarar inte det här längre. När jag inte ens hittar nån tröst hos min egen mamma då har det gått för långt och just nu stiger det här mig åt huvudet. har aldrig känt mig så ensam som jag känner mig nu. Just nu vill jag bara kunna åka tillbaka till stället, mocka hennes box och ta in henne och gosa med henne en sista gång. Känna hennes värme. Men det kan jag inte. jag saknar henne så mycket, kom tillbaka till mig


image description

Mina mumsiga!

Bloggar från mobilen för att viss mina, dom ser mumsiga ut;)

chokladbollar !

eller heter det negerbollar? det har alltid vart den stora frågan! och jag kommer alltid kalla det negerbollar, men de kändes lite fel att skriva det som rubrik och det kändes himlans fel att vara påväg att skriva det när jag letade bilder på google.. Så de blev weheartit like always ! ♥

För övrigt så orkar jag inte ta kort på mina egna och jag är himla sjuk. Huvudet har ett privat party som jag inte är bjuden på, så istället måste jag stå ut med dunket. Och min hals har börjat grilla igen, dom äter väldans mycket mat där! Resten av kroppen bara värker, känslan av att vara sjuk är ju underbar. Så var tvungen att dra till lite roligare versioner. Har förresten kollat på Landet för länge sedan idag ♥ Och jag måste bara säga hur besviken jag är över att lillefots röst är miffad. Alla andra är som dom ska men inte hans och så ska han spela hjälte och massa visdomsord och bla bla bla! Men jag kommer alltid älska landet för länge sedan. Så det så !

Visst ser det här smaskens ut!? kan lova att mina inte ser lika goda ut!
bilder från weheartit.com!





there is no one like me, like me !


Chiddy Bang - Mind Your Manners ft. Icona Pop

det var länge sen jag fastnade för en låt första gången jag hörde den, men den här är ju bara för grym !

Dagens äventyr !

Gick lite över förväntat faktiskt :D håller tummarna för att det blir bra, allt jag kan göra just nu ;)

Nej men jag var ut och provred en ponny faktiskt. En fellponny vid namn Clyde. Och jag är kär kan jag lova. Han var så himla snygg ! och jätte mysig att rida. Ska dit igen och prova ytterligare en gång på tisdag sen får vi se hur det går. Gjorde inte så mycket avancerat, provade alla gångarter och lite fram och tillbaka. Och jag känner mig riktigt ringrostig men det går ju faktiskt att få ordning på. Och sista galoppen kändes way mycket bättre än första, så jag har ju det fortfarande i mig helt klart ;) måste bara hitta allt igen.

Bild från weheartit !



Nu ska jag nog göra negerbollar och gotta i mig, sjuklingar får ha gottgott ibland ! ♥

"Barn"vakt! :D

Ibland tar livet över och jag har tyvärr inte haft tid att skriva här.. Har vart hemma hos S och tagit hand om hennes djur! Gett lite kärlek och sådär himla massa mysigt. Har även kollat igenom hela första säsongen av The Big Bang Theory sådär tusen gånger;) har inte orkat byta till nästa. Nu ska vi äta kebab och ikväll blir det äventyr!!!!:D glad tjej:)

första och sista lektionen idag

kan berätta för er att mina fredagar inte känns värda nånstans.Idag på svenskan har vi pratat om olika ord som är typiska "el-ord". Typ som trappomkopplare, serie och parallell, skala kabel, Dra en Bengan(endast för ettorna på Wijkmanska) och så vidare lite typiska ord som en vanlig dödlig inte förstår sig på. Som man inte ens tänker på att man kan när man väl lärt sig dom. För mig är liksom alla orden vanliga svenska och så kommer min lärare och förstår inte ett skit av det jag säger hahaha. Då är man för van vid orden ;)

men i alla fall sitter och försöker få upp ett såkallat humör i regnet, till Simple Plan's Summer Paradise ♥ kärlek på den! 

kom förresten precis på att om jag lägger min hand på ett speciellt ställe på datorn så försvinner själva "datamus-pilen" om ni förstår vad jag menar.. jätte irriterande eftersom jag lägger handen där när jag skriver :o alltid något problem med dessa kära skoldatorer ;) en mac hade vart mycket bättre :D

så mycket jag vill säga men så lite som jag får sagt !


Äventyret är uppskjutet, igen på grund av det dåliga vädret.. hoppas det håller sig på söndag. Annars blir jag faktiskt arg .


Känner att just nu händer inte så mycket intressant i mitt liv, eller i alla fall inget jag kan dra upp här, än. och det är hur himla tråkigt som helst ! jag bara vill vill vill skriva allt, men icke ! måste vara tyst ett litet tag.. bara ett liiitet tag till ! men kan säga att jag kommer vara jordens lyckligaste flicka om allt går som jag vill!
I vilket fall som helst så är det snart Revenge på trean, för er som inte vet ;) happyfish!

Försenad !

Ledsen för att de tog lite tid, men så kan det vara ibland ;D jag fick nämligen inte tillbaka mitt minneskort igår :( så de va kört .. men nu har jag det igen, så nu bjuder jag på bilder :D

Börjar med lite småskit :)




Blommor ! :D







Sötnosen i transporten ! ♥

Nyfiken sötnos, vad kan denna stora skitsak vara? :o

Glad Jossan när Qsan går genom transporten andra gången!

Ett av Saras fina marsvin, himla söt den där :D Några är tillsalu, länk !


Nytt datum på mina äventyr !


Och ni får inte veta vad jag ska göra först jag vart där, men håll tummar och tår för mig mina älskade läsare ! :D Kanske snoar åt mig en ifåne bild så ni får se vad jag håller på med ;) BARA om ni håller tummarna alltså :)

Men eftersom jag varit så osocial nu på senaste tiden så tänkte jag att jag ska slänga upp en riktig bildbomb ikväll på lite allmänna bilder på Malin och Bellton, Paulina och Teitur, Q och ev jossan med på ett hörn där, blommor, marsvin u name it ! allt jag kommit över på senaste tiden som jag inte visat. Däremot ska jag ut och fota rosa blommor idag så helt nya och fräscha bilder kommer :D rosa är såå fint. mums på den färgen :)

"If there ever comes a day when we can't be togheter, keep me in your heart. I'll stay there forever." - Winnie the Pooh

inspiration

det blev inget äventyr för min del idag :( däremot blev det de för Jossan och Q! första lastningen och han var så himla duktigt ! det var lite läskigt att gå upp första gången, men sen bara knata han på och var såå himla duktig! blir nästa lite stolt jag till och med :D såå dutti, slänger upp lite allmänna bilder från idag .. sen .. jag är så jäkla trött igen.. skulle behöva gå och lägga mig. Men istället bjuder jag på två söta små bilder !


bilder från weheartit.com

Ibland har jag att göra !

Och just nu bör jag sova, men är man pigg så är man ! yey ! men men klipper ihop lite bilder på dagens inhandling.
Va ner på stan med mami, handlade kläder och åkte till moster för att ha mysfredag med tacos och annat mums, lite film och spel! Riktigt mysigt var det och lillskiten till kusin är så himla söt, och idag var hon inte snål med pussarna! så himla sööööt! nu förstår jag varför gamlingar säger att barn är så söta att dom vill äta upp dom .... eller nej, jag förstår fortfarande inte det där förresten! Ajja nog med det, lösnaglar inhandlades ! så snart ska de målas, dock skulle jag vilja ha ett finger som man kan sätta fast dom på så att det blir lite enklare! om jag hade råd.. Bilden säger allt :D






Mina fina(läs fula) gula solbrillor, im in löööv ! men gult är fult ! fast jag kärlekar dom ändå :D

och så vanliga enkla vita naglar från depend ! som jag inte orkar visa :p

mums !

Eftersom mamma åt upp min munk inatt som jag så kärt sparade igår till idag :( så vill jag prova att göra egna ! undrar om jag skulle klara av det eller om dom blir heeelt failade :D fast jag skulle ju bara ha socker på i såfall ;) tjockis, ja ! men blev lite sugen !

äventyr på G ! eller?


hihihi på lördag ska jag kanske på äventyr ! tralalala säger inte vad det är men jag hoppas att ni håller tummarna för att jag 1. åker dit och 2. lyckas göra ett bra intryck ! :D
och nu har jag sagt lite bara lite för mycket !!!


hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas

Wild Ones

Framridning, Rocklunda 1/5-12
Malin&Bellton