idag är en jobbig dag.

För idag ska jag rida igen! Och jag ska få på mig ett par ridbyxor igen, vilket betyder att jag måste kämpa med både knäskydd, tejp och bandage för att knäskyddet inte ska krulla ihop sig. Samtidigt får inte bandaget heller göra det. Längtar tills jag kommer på en smart och enkel lösning, men det är ju inte så himla enkelt att komma på en enkel lösning när jag har gjort det en gång innan. Det funka då då får det ta och funka nu med!

Lite saker jag förövrigt inte har skrivit ut här, tror jag. 
1. Jag har en fixad praktikplats så i slutet av Januari så åker jag hemifrån i 6(kanske 7) veckor. Min enda fråga är hur min mor ska överleva utan mig..?
2. Om några veckor åker jag till Norge igen, ska bli skönt med lite semester!
Och så har jag en hemlighet som bara Ida vet tralalalalaa men ni får inte veta något än! Först ska allt bli säkert och klart! :D
 
Ska även ikväll försöka fixa ihop en film från helgen! Filmade lite i fredags och på grund av knäont var jag hemma igår, men idag ska jag nog filma lite till :) undrar bara vad vi ska hitta på för tokigt! ;)
 
Bild från Norge i somras

dreams really do come true

Nu är det torsdag folket, jag är svintrött så kommer nog snart hamna i sängen. Sista kvällen den här veckan som är lugn, imorrn vid den här tiden är jag påväg hem från min prins! sen har jag honom hela långa helgen igen :') och planerna är .. ehrm, rida lite, busa lite, klickerträna och spela lite fotboll! Ska bli himla skojsigt :D ska försöka filma lite och slänga upp nån film igen :) vi får helt enkelt se hur det går :D
 
 

bästa med skräckfilm

är ju när grannarna låter! Speciellt när man kollar på paranormal activity, undrar hur bra jag kommer sova inatt?
 
tänker på dig ♥

Tisdag igen

hamnar snart i sängen, men ja idag har jag kollat igenom en massa kort och jisses vad mycket man hittar ! :) måste tillägga att jag var himla fulsöt när jag var liten och hade en massa knasiga miner för mig ;) men vad säger man - det ska påbörjas tidigt? hahaha
 
stallet i helgen, ska försöka filma då så bättre uppdatering då ;)

Lördag

Medans alla andra springer runt på stan inatt så ligger jag under min filt och tycker synd om mig själv.. Efter gårdagens "gå"-äventyr så kan jag säga att mitt knä sa ifrån igen.. Det känns knappt längre, men vill inte utmana ödet för mycket, ska ta mig till stallet imorrn och bråka med prinsen igen ♥
 

är det nu jag ska säga att jag älskar mina grannar?


Den här låten spelar nån av mina grannar och så stampar dom takten i golvet ♥ Lagom glad tjej kan jag säga.
 

torsdag

Har inte så mycket att säga om dagen, plugg är la det roligaste som hänt idag ;)


imorgon däremot åker jag ut till min prins ! blev ju ändrade planer i onsdags :)

tisdag.

Min tisdag är nog den mest ointressanta av dom alla.. jag har varit halvdag i skolan innan mitt knä typ döda mig, snackat i tellen med sjukgymnasten och det beror antagligen på ridningen. Så ingen mer ridning den här veckan, men ska ändå ut till min lilla prins ♥ självklart ju !
 
Just nu sitter jag och pluggar, pluggar lite till och pluggar lite mera.. Har tre saker kvar att göra, klar med en.. Ska läsa 50 sidor i en bok, prov imorrn. Ska göra klart en del av ett arbete och påbörja ett annat. Det sista är inte brottom, men ja bättre att börja än att göra klart det i sista sekunden.. Nu ska jag börja läsa boken, sen kör vi ! :D

har förresten fått photoshop idag !!! :D Och ett filmprogram, så det kanske blir lite roligare saker in da framtiden ;) men vi får se, det handlar ju om att jag ska lära mig det - DOCK blir det äntligen en ny design snart :D
 
bildlöst

Uteritt

kom på att jag kanske skulle skriva om vad jag hittade på idag också? eftersom videosarna inte ens va från idag hehe, dom va från igår och i fredags ;) 

ajja jag och A fick för oss att vi skulle rida ut idag, så vi(läs A) valde skogen. Upp och ner och smått taggad häst, höll på att svimma på hästryggen en gång för att jag råkade kolla ner .. och marken försvann där jag kollade. Snacka om att det var sjujävla brant alltså :s men vi fortsätte tappert jag och clyde på stigen tills vi kom ut ur skogen och försövrigt var skitläskiga enligt en annan häst - vilket självklart pollen skulle dra nytta av och spokade upp sig lite. Vi galoppa typ.. 50 meter..? på krångelgärdet och han verkligen drog på och tyckte det var så jävla kul.. Sen fick jag piss ont i mitt knä så det var bara att stanna och skritta igen, men vafan man kan inte komma ikapp helt och hållet till 110% på en gång. Uppför en backe några gånger och sen in i paddocken för att A skulle rida igenom sin häst ordentligt eftersom jag inte kunde hålla den takten vi hade tänkt. Provade då på en galopp och lite trav, vilket kändes okej. Så jag gjorde det ultimata!!! jag hoppade ca 30 cm!!! oooooooh! inser ni att jag hotar ledarna som vann OS nu eller? ;) nejdå men jag ville testa haha inte hoppat på länge, i och för sig så travade han först över, hoppade två gånger och sen galoppa över en gång.. Men gud vad jag är stolt över galningen som går med på sånt utan att tveka! Han bara gör för att man säger det! ska bli så himla roligt att hoppa honom igen sen när mitt knä och hans kondis är lite bättre så det inte blir så livsfarligt låga höjder haha :)
 
Det galnaste vi gjorde var nog att gå in mellan balar, bara för att prova.. Och han bara stod där som "jahaja, var det här turens höjdpunkt??" Älskar ponnyns attityd, han är så jävla cool när han vill det ! Mitt lilla ♥
 

mannen, myten, legenden

nu får ni en film på mina och clydes senaste påhitt ;)

Kom ihåg att kolla i HD! Den blir jätte knasig utan!
Och så får jag la ursäkta att jag är lite skakig på hand, men fasiken - man kan inte vara perfekt på allt ;) och jag brister visst på att filma och röra mig samtidigt :D 
Tycker du att de ska bli fler filmer i framtiden? Ska försöka bli bättre på att filma då ;)

I'll keep you my dirty little secret!

igår var jag så jävla stolt över mig själv så ni anar inte!! Tanken var att jag skulle skritta Clyde, men var ju tvungen att testa trava och rida lite mer "seriöst" och han var så duktig att jag avlider! lugn och snäll som oftast och tog allt jag bad honom göra på ett asbra sätt! säkert bara för att A red först, men trodde ändå att han skulle testa mig som fan jag har ju bara skrittat jätte kort en gång sen jag red seriöst sist :/

provade även på att kö lite med klickern vilket han tyckte var ruligt! och han var himla duktig så det är nått vi ska göra lite då och då:)

sen så är det snart dags att åka ut till stallet igen! bussen går halv 4 så är framme lite tidigare än vanligt! men med tanke på det fina vädret så gör det inget! :) planen idag är att lina honom och sen låta honom springa löst och busa av sig, så mitt knä får vila :)åker jag ut imorrn med så tar vi nog en liten sväng, men det återstå att se!

får photoshop på måndag igen! så inom den närmaste tiden kommer det bli en ny design igen :D

tillbaka i skolan igen

hoppade av högskolespåret idag.. Känner att engelskan krockar för mycket med schemat jag behöver ha.. Men jag behöver ha min matte mer än jag behöver ha engelska, för engelska blir jag förhoppningsvis godkänd i och matten blev jag inte.. Så istället för att ta på mig fler kursen jag inte är säker på om jag klarar så vill jag satsa på det jag klarar och det jag behöver få klart ! :)
 
har varit asduktig och öppnat matteböckerna och försökt förstå lite idag! CRED till mig! Ikväll blir det samma visa, men nu ska jag ta en paus från det här och dra till min prins, vet inte vad vi hittar på.. Men nått blir det!

gammal och mycket visad bild på prinsen


64 dagar kvar ♥

och 119 dagar kvar tills jag blir vuxen!
 
 

tisdag

just nu går mina dagar ihop, jag känner mig jättehängig.. 
Huvudvärken spökar men sånt är livet, imorrn är det skola igen.. Och jag är minst sagt taggad, men thats life!
 
skriver mer när jag har något roligare att skriva om!

jag vill hata dig, men älskar dig bara mer och mer

blir hemma imorrn med, jag är trött, sliten och ändå har jag varit väldigt pigg för ett tag sen. Är säkert för att jag är trött, men förstår inte.. Sov ju aslänge idag..

ska inte ut till min prins imorrn heller, men jag vill.. behöver hålla om nån behöver ge nån min kärlek och just nu är det bara han som får den, bara han som är värd den! Men jag får vänta tills på onsdag sen jäklar!
 
och kom precis på att vi ska prova ut kläder imorgon.. fan, jag kan inte vara där.. Helvete orkar inte att det ska vara såhär.. kan jag inte bli sjuk på lite mer rätta tillfällen?
 
bildlöst

måndag och jag hamnade hemma

jag förstår inte varför det ska bli såhär !? Just nu mår jag bra, men inatt och imorse jag höll på att dö! aldrig haft så jävla ont i min mage.. Gick jag upp så fick jag springa till toan. Så ja, det var ju super har legat i min säng hela dagen har ångest över att jag inte vart i skolan, orkar inte missa mer nu..

Även om jag valde att vara hemma en dag extra när jag var sjuk så gjorde jag det för att min gammelmormor var i sverige och jag var gärna så utvilad som möjligt. Men nu är det tråkigt att vara hemma speciellt när jag faktiskt är pigg.. Ajja ska prata med mamma när hon kommer hem, håll tummarna att gud inte har något emot mig längre så jag kan gå frisk och skadefri!
 
Kommer ni ihåg min klumpighet när jag tappade en lampfot på min fot? Ska nog berätta att det fortfarande gör svinont om man pillar på min fot eller om jag gör fel rörelse med den.. Visst är livet bra !? nej nu vill jag bli frisk och hel! NU.
 
bjuder på en bild på mig och loppanliten ♥



lördag

har haft lite annat för mig den här veckan så har helt enkelt glömt er lite..

mycket som aldrig kommer nämnas har hänt men idag mår jag bra för min Ida är här !:D igår var vi ut till min fina och gud vad envis han var, han körde helt med mig! ska inte åka iväg sådär igen haha! men vi provade på lite saker och så ska de bli mer seriöst sen! men en dag i taget:)

domen är satt!

nu har jag vart hos sjukgymnasten och hon kollade båda mina knän.. det jag inte visste var att jag är överrörlig.. inte sådär extremt men tydligen lite. Vet inte om det är bra eller dåligt men men!

Men domen blev bra, är nog uppe på hästryggen om en kanske två veckor!:D Hon sa att det har "läkt" oerhört fort och att jag antagligen är "bra" om en vecka, bara jag gör övningarna. så hoppas att det går fort! Fick även börja cykla lätt, det är tydligen bara bra så det här blir prima!:D

en såndär kväll när nått river en i stycken

Och den här gången är det något så simpelt som en skräckfilm.. Bara för att det stod "baserad på en sann historia" så kan jag inte sova, har ont i magen och flyger tre meter för minsta lilla ljud. Jätte jobbigt när väggarna inte är så bra isolerade så hör massor från grannarna! +bildörrar som smälls igen och det är ingen hit! 

Börjar bli så illa att jag snart går och lägger mig i soffan där hör man inte samma ljud i alla fall. Har i alla fall Mr Naken i mitt rum för att mamma inte är van vid ljudet när han dricker. Så tänker härmed skylla alla ljud som jag inte kan skylla på grannarna på honom .. Fast det känns ändå inte okej.. Nu vill jag ha nån att dela säng med! Blä :(
 
Bildlöst, ledsen!

What doesn't kill you, makes you stronger

Godmorgon eller något på den raden! Idag är ingen så himlans bra dag, mitt huvud håller på att explodera känns det som. I övrigt så är det okej.. Vill att det ska vara imorgon nu, vill veta exakt vad jag ska göra med mina knän. Jag vill träna upp dom nu, jag vill gå ner dom där kilona nu och det som är ganska självklart är att jag vill upp på hästryggen! Och jag vill inte sitta på vilken häst som helst, jag vill sitta på världens finaste prins ! saknar han en massa, känns som en hel evighet sen! Hatar att vara handikappad :(
 
Imorgon kommer jag i alla fall i kontakt med en sjukgymnast som ska få kolla upp båda mina knän och gärna höfterna.. Vill bli kvitt alla äckliga småproblem.. Efter imorrn är det slut, jag tänker aldrig i hela mitt liv sätta mig i den här situationen igen, aldrig aldrig aldrig! Dags att damma av träningscykeln, så fort som möjligt! vi får se vad hon säger.. Hahah tänkte för en gångs skull inte han! Har på något vänster fått för mig att min sjukgymnast ska vara en han, vilket det inte är för det är en hon - bara ställa om skallen ;)
 
Skriver i alla fall imorgon och berättar lite om min dom och hur min framtid kommer se ut.. Tänker göra allt för att det inte ska hända igen, jag vill inte åka ambulans en gång till.. Jag vill inte må som jag gjorde då, för det var hemskt! 

Here we go! Ett sundare och bättre liv!

känner för att skriva

sitter fortfarande hemma hos mormor&morfar men snart bär det av hem igen.. min dator vill inte ta photoshop så ni kan ju förstå hur mitt liv är just nu.. delvis så kommer pumpan gå av på mitten eller åka raka vägen in i väggen.. bara tiden kan avgöra vad som händer ;)

klockan går självklart lite långsammare än vanligt bara för att jag vill hem, men jaja sånt är livet.. på fredag kommer min idaaaaa till Västerås och vi ska ha det BÄST som alltid ! c:

livet på landet

eller nått i den stilen haha! ligger i "min" säng hos mormor och morfar, har planerat att gå upp i en timme snart.. bra jobbat Emelie!
förkylningen verkar inte vilja bli bättre längre :/ hostar mer igen och jag bara orkar inte.. ajja ska upp och slå ihop en frukost nu sen får vi se hur dagen blir - jag ska hem i alla fall det är allt jag vet ;)

myspys med min svartvita pompis!