antar att ni

kommit underfund med att jag inte skriver här? bra det kommer jag inte göra heller.. skriver på en annan med lösen.. har ni inte fått det så har ni antingen inte frågat men har nu frågat och inte fått så vill jag inte att ni ska läsa, livet går vidare.

ledsen för att jag inte skriver nu

håller på med en annan grej, men thats it mer får ni inte veta om ni inte redan vet om det :)

hur som haver, va i stallet idag och igår.. så skriver mer om det imorgon :) eller inatt ;)

i Eskilstuna

hos min kära moster! hjälper henne med den blivande flytten och imorrn går första lasset! sitter för tillfället och gör rent en matta från katthår, tro mig när jag säger att det är jobbigt! ;)

myser förövrigt i mammas "ickesvenska" byxor.. är något typ haremsliknande, heter det så?? ajja dom är tunna och fluffiga !

va ju hos Clyde idag, det gick sådär. han la liksom inte sin bästa sida till, men det funkade lite granna :) nu ska jag återgå till arbetet!

riktigt jobbigt

jag är så trött att min skalle är tung, jag orkar inte fokusera, ingenting.. Men måste tvätta klart sen tänker jag gå och sova. 

Var ut till Qsan idag, myspys.. Kollade på när Jossan tricktränade, fick testa gå själv en bit bakom vagnen och styra - galet svårt och så provade jag att tömköra, vilket inte heller var så otroligt lätt haha. Men ja det är ju inte så att jag är van vid att göra det ;) Känns skönt att få komma ut dit ibland och se hur det är med honom..
 
men på lördag ska jag ut till ponnyn.. Men först på tur, tvätta klart, efter det ska jag sova ! det är en dag imorrn med :p

jag vill ha !!

Den är såå söt att jag dör !! jag vill ha en sån nununununununu!!

punkt